Denīzes 1.dzīves diena: iepazīšanās ar brāli

Denīzes 1.dzīves diena: iepazīšanās ar brāli

22. May 2012, 12:23 mamma27 mamma27

Denīze šajā pasaulē pavadījusi jau pirmo dieniņu, tomēr joprojām emocijas ir ļoti sakāpinātas!

Kad meitiņu uzlika man uz punča, likās, ka viņa ir tik smalciņa, tik maza, salīdzinot ar lielo brāli Adrianu. Tā kā mēs mazajai vilkām pirmās drēbītes tās pašas, ko Adrianam, lai bērni labāk sadzīvotu, tagad, brīžiem skatoties uz mazo, liekas, ka viņa sejā ir ļoti līdzīga Adrianam- ar tumšiem, tumšiem matiem, kuri, cerams, nepazudīs, jo, piemēram, lielais brālis nu ir blondīns un no tumšajiem matiem ne ziņas, ne miņas.

Lielā iepazīšanās

Tā kā jau iepriekš biju teikusi, ideāls variants būtu, ja mazā dzimtu tad, kad lielais brālis būtu bērnudārzā un beigu beigās tā arī sanāca- meitiņa pasaulē ienāca pirms pusdienām pirmdienas rītā un jau vakarā notika lielā iepazīšanās.

Ienāk Adrians istabā un jautā: "Kur māsiņa? Nav māsiņa"

Saku,ka māsiņa ir tepat, klepī. 

Viņš pienāca un bija tādā šokā un kādu mirkli nevarēja attapties līdz sāka prasīt, kāpēc viņai ir tik mazas rociņas, deguntiņš, rociņas.

Domājām iedot Denīzi paturēt, bet Adrians pret to izturējās visai atturīgi, tomēr kad gāja prom, iedeva mīļu buču māsiņai un kad zvanīju vakarā mammai, viņa teica, ka Adrians ar lepnumu esot stāstījis, ka nu viņš ir lielais brālis!

Ikdienas aprūpe

Sākumā mazā negribēja ņemt krūti, acīmredzot dzemdību gaita viņu bija krietni nogurdinājusi un vakar pa dienu daudz gulēja un slikti ņēma krūti, bet kad naktī sāka pirms 12 ēst, tad ēda ik pēc stundas līdz pat četriem rītā un man jau šķita, ka nemūžam negulēšu,jo man ļoti nāca miegs.

Ja ar Adrianu pēc dzemdībām jutos ļoti labi,tad tagad mani sagaidīja milzīgs nepatīkams pārsteigums- atsāpes- stipras sāpes vēderā, kas lika pamocīties pirmajā dienā arī man dienas laikā.

Kad bija laiks mainīt pirmās autiņbiksītes, gaidīju,kad vīrs atbrauks, lai palīdzētu, jo likās, ka nevarēšu nostāvēt atsāpju dēļ un bija bail, ka mazā tik trausla un nevarīga. Pirmās autiņbiksītes nomainījām un veiksmīgi tikām galā un jau vakarā novērtēju jauno Newborn īpašību- vakarā pie autiņbiksīšu maiņas novērteju, ka vidū ir zaļa strīpiņa iekrāsojusies, kas liecina, ka laiks mainīt autiņbiksītes. It kā sīkums, bet ļoti noderīgs sīkums!

Līdz rītdienai!