Brālīša un māsiņas attiecības

01. Jun 2012, 14:30 mamma27 mamma27

Nu jau pagājusi nedēļa,kopš esam mājās no slimnīcas. Tad nu mani novērojumi Adriana un Denīzes attiecībās.

Lai arī Adrians nav nekāds mierīgais džekiņš, attiecībā pret māsiņu jau no pirmās dienas ir ļoti piesardzīgs un uzmanīgs. No rīta ejot uz dārizņu bučas ir man un Denīzei. Atnākot no dārziņa samīļo māsiņu. vakar gājām ar Denīzi pakaļ Adrianam un viņš visiem grupas biedriem ar lielu prieku rādīja un stāstīja ,ka tā ir viņa māsiņa Denīze.

Pagaidām Adrians ir labs palīgs durvju atvēršanā,pieturēšanā , kādas lietas atnešanā. Vairāk viņš aprūpes pasākumos neiesaistās.

Vakaros Denīze ir paradusi ap 22:00 iet gulēt un tad mums ar Adrianu ir laiks vakara pasakai. Ja arī mazā pamostas ,tētis tad ir galvenais auklētājs.Bet ,ja nekādi nevar,tad mazā pupojas klēpī un es lasu grāmatu.Jo pie pasakām jau arī viņa ir pieradusi puncī būdama. Kad grāmatas ir izlasītas, uguni noslēdzu un palieku guļam pie Adriana ,kamēr viņš aizmieg. Vakar gan sanāca atstāt viņu,jo mazā bija nemierīga,bet Adrians ļoti labi saprata,ka māsiņai vajag papupoties,lai neraud. Jo savādāk Adrianam sāp ausis:) Tad nu viņš man ļāva iet pie Denīzes un pats mierīgi aizmiga savā gultiņā.

Laikam jau tāds miers un sakārtotība ir tāpēc,ka pa dienu mēs meitenes esam divatā,es varu atpūsties un pagulēt.Vakarā vairāk pievērsties puikam.Kā arī tas,ka pagaidām jau mazā tikai guļ un ēd,apkārtnes pētīšana ir vien 15-20 min.

Tad nu gaidīsim ,kad māsiņa paaugsies. Attiecības un uzvedība noteikti mainīsies. Un protams vasara,kad dārziņš būs slēgs-tad izbaudīšu mammas pienākumus 24h ,jo vīrs jau strādās un abi bērni būs pa dienu man.

Ilze

Uzzini, kā Huggies Newborn ar mitruma indikatoru un speciālu izgriezumu nabiņai palīdzēs rūpēs par jaundzimušo bēbīti?

Huggies® zina, ka Tu vēlies sava jaundzimušā jutīgajai ādai visu to labāko. Tieši tāpēc godalgotās Newborn autiņbiksītes izstrādātas, lai būtu īpaši maigas ar īpašu aizsardzību. Tīra un maiga aizsardzība no Huggies® mazajiem dupsīšiem.

Skaties video sarunu par jaundzimušā kopšanu - konsultē bērnu māsa Elita Svareniece!