Adrians izmēģināja BioGaia®

Adrians izmēģināja BioGaia®

16. Jul 2012, 13:00 mamma27 mamma27

Izmēģināt BioGaia pieteicos, jo Adrianam jau ilgu laiku bija problēmas ar vēdera izeju. Cīnījāmies visādi, ēdam jogurtus, dzērām kefīrus, ēdām plūmes, bet nekas nepalīdzēja. Iešana uz poda bija kā lielākās briesmas Adiranam un parasti beidzās ar lielām asarām un sāpēm.

Tad ārsts ieteica pilnībā atteikties no piena produktiem. Tas bija ļoti grūti ,jo dārziņā pārsvarā viss balstās uz piena produktiem. Tomēr darījām ko varējām. Mājās nelietoja viņš neko ,kas saturēja pienu. Pēc nedēļas bija nedaudz labāk, bet pilnībā labi nebija.

Tad nu bija iespēja izmēģināt šo jauno produktu un es nekavējoties pieteicos ,jo cerēju ka palīdzēs. Un tiešām palīdzēja. Jau trešajā dienā Adrians ejot uz poda vairs nesēdēja 30 minūtes un nespieda kliedzot, bet ar mazu pacietību viss notika diezgan ātri. Tabletes Bio Gaia lietojām desmit dienas un uzlabojumi ir acīm redzami. Bērns bez problēmām iet uz poda un dara ,kas darāms, arī dibens vairs nav iekaisis ,kā bija pirms tam. Sāpes un asaras ir pazudušas un Adrians ir laimīgs.

Citreiz ,ja būs vēl šādas problēmas noteikti lietosim šo līdzekli, jo nekas cits ,ko lietojām pirms tam, nepalīdzēja.

Iesūti savu atsauksmi par BioGaia®! 

BioGaia® Protectis probiotikas

dabiskas, drošas, nealerģiskas, satur L. Reuteri Protectis baktērijas.

Klīniski pierādīta iedarbība zīdaiņu koliku, infekciju izraisītas caurejas epizožu, aizcietējumu, vēdera uzpūšanās gadījumā.

Dienas deva ir tikai 1 tablete,taču tā satur 100 miljonus dzīvas Lactobacillus reuteri Protectis.

No veiktajiem pētījumiem secināts, ka dienas deva L. reuteri reizi dienā ir droša un tai piemīt probiotiska iedarbība uz cilvēkiem.