Zivju eļļa

18. Mar 2017, 22:32 kristine1818 kristine1818

Sveiki!

Vakar aizejot pie frizieres, man teica, ka man pastiprināti krīt mati. Protams, pati ar to jau ievēroju. Ieteica dzert zivju eļļu. 

Gaidot pirmo bērniņu ar dzēru, viss bija labi. Tik šoreiz nopirku un nepaskatījos kas ir klāt pievienots. Ak es muļķe! Izdzeru too dienas devu-viena tējkarote (jā, šķidrā veidā, kas man problēmas nesagādā) un viss. Un tad nolēmu pameklēt netā cik ilgi grūtniecei vajag lietot. Un tur izlec par to ka ir eļļas kam klāt A vitamīns. Jau kopš pirmasr grūtniecības zinu, ka šis vitamīns nav ieteicams. Nu tad es protams eju aši skatīties vai tik tur ar nav klāt. Un velns!!! Uz pašas kastītes rakstīts +A un +D3 vitamīni. 

Diez varu vai nevaru lietot tad? Pie vecmātes tikšu tikai aprīlī, bet saprotu ka man ir kaut kas jālieto, jo mati nu dikti krīt. :(

18. Mar 2017, 22:48

No vienas dienas/rezes nekas slikts nevarētu notikt!

18. Mar 2017, 22:46

Ja ir naudiņa, nopērc labāk citu zivju eļļu. Līdz vizītei labāk padzer tikai eļļu (bez pievienotiem vitamīniem). Tad jau varēsi izrunāt ar dakteri visu.
Es lietoju tikai folijskābi un Krill eļļu (jo zivju eļļās, kas ir iegūtas no jūras zivīm, VAR būt piesārņojums). Ir ēdieni, kam dažādi vitamīni ir jau pievienoti - brokastu pārslas, jogurti. Es ļoti uzmanījos, lai neuzņentu pa daudz D un A vitamīnu, ko var nejauši arī izdarīt izdzerot, (ja sagribās) piemēram, piecus jogurtiņus.