Viss par Jūrmalas slimnīcas Dzemdību nodaļu - jau 21.oktobrī!

Viss par Jūrmalas slimnīcas Dzemdību nodaļu - jau 21.oktobrī!

15. Oct 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai esi gaidībās un vēl neesi izlēmusi, kur sagaidīt savu mazulīti? Nāc uz Grūtnieču dienu! Šī ir tava iespēja iepazīt tuvāk trīs dzemdību iestādes, izmanto to! Viena no tām - Jūrmalas slimnīcas Dzemdību nodaļa!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAS APMEKLĒJUMAM ŠEIT>>

15:30 -16:30 - Jūrmalas slimnīcas Dzemdību nodaļa

Uzzini visu par mājdzemdību iespējām Jūrmalas dzemdību nodaļā, jo te patiešām iespējamas arī tādas. Gatavo jautājumus, iepazīsti dzemdību iespējas, vaicājot visu Jūrmalas dzemdību nodaļas vecmātei Jolantai Bārbalei - Mālniecei.

Māmiņas var būt mierīgas – Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļa uzņemsies rūpes par pašas māmiņas un mazuļa veselību un drošību ar vismodernāko medicīnas tehnoloģiju palīdzību, un priecāsies par ikvienu jaundzimušo bērniņu.

Gadu desmitiem Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļas īpašais lepnums ir augsti profesionāla un iejūtīga dzemdību speciālistu komanda, ko veido ārsti ginekologi - dzemdību speciālisti, neonatologi, vecmātes, bērnu māsiņas, kas dienu un nakti rūpējas par to, lai ikviena jaunā ģimene šajā īsajā, bet ļoti nozīmīgajā brīdi justos droša un aprūpēta.

Latvijā Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļa ieņem stabilu trešo vietu pēc dzemdību skaita un ik gadu palielinās Jūrmalas slimnīcā dzimušo bērniņu skaits.

Iepazīsti nodaļu tuvāk!

Tiekamies 21.oktobrī!

Māmiņu Klubs

20161011202336-12024.jpg