Viltus kontrakcijas?

29. Nov 2015, 18:31 kristine1818 kristine1818

Sveikas māmiņas.

 

Padalīšos ar savu stāstu. 

Jau rīt iesoļošu ar savu mazulīti 37.grūtniecības nedēļā. Taču piektdien pēc USG apskates man daktere teica, ka bērniņš attīstījies ātrāk un atbilst jau 38.nedēļām. Tad nu interesanti vien jau tas kad ta varētu piedzimt. Skatoties pēc USG vai pēc pēdējām menstruācijām?

 

Man protams prieks ka mazulītei viss kārtībā un labi attīstījusies. Taču nākamā dienā vakarā sajutu vēdera lejas daļā ik pa lielam starplaikam sāpes kā uz menstruācijām. Īsti nepievērsu uzmanību tam jo tie laiki nebija regulāri un nospriedu ka gan jau treniņkontrakcijas. Beigās sajutu tam visam klāt muguras sāpes bet ar pārejošas. Vakarā iedzēru nošpu, jo vecmāte ieteica iedzert ja ir sāpes. Pa nakti nevarēju ar īsti pagulēt bet uz rīta pusi miegs uznāca tāds labs un patīkams :)

Kad pamodos nekas nesāpēja, bet pēc kāda laika atkal viss sākās. Nocietos vairākas stundas, līdz nolēmām ka laiks braukt uz slimnīcu, un lai skatās kas tur notiek. Taču kā sākām braukt, tā sāpes sāka pazust un ierodoties slimnīcā tās pazuda. Bet nu ja reiz atbraucām tad ar saku kas pa vainu, noliek mani pārbaudes telpā, klausās toņus un saka ka viss ok un dzemdības nav sākušās. Man galvenais lai mazulītei viss ok, un apjukumā pat nepajautāju kas tad man pa vainu bija. Ginekoloģe ar apskata un saka ka viss ir labi, un lai dodos mājās. Cik nu sapratu tad tās bij treniņkontrakcijas. Šī man ir pirmā grūtniecība un bail palaist kko garām.

Tāpēc māmiņas padalieties pieredzē vai jums bija tā, un ja bija kā atvieglojāt nepatīkamos brīžus?

 

S A N T A S A N T A 02. Dec 2015, 15:37

Man šobrīd 36 nedēļas un viltus kontrakcijas ir gandrīz katru otro vakaru, sāpes taka uz mēnešreizēm un ar apmēram 5 min intervālu. Kamēr izdalījumi nav nekādi tikmēr tam īpaši nepievēršu uzmanību.