Viens pie pupa, otrs puncī.

11. Feb 2014, 15:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nē, tas nav par mani, vismaz pagaidām. Vienkārši iedomājos kā ir tām māmiņām, kurām dzīvē sanāk tāda situācija, ka vienam bērniņam tik pāris mēneši, bet otrs jau puncī. Vai turpinājāt barot ar krūti ? Vai organismam tā nav liela slodze? Un kā uzzinājāt, ka esiet stāvoklī? Mēnešreizes pēc dzemdībām neatjaunojas tik ātri, to nav, bet tas nenozīmē, ka nevar apaugļoties. Ja baro ar krūti, tad krūšu sāpīgums kā grūtniecības pazīme varbūt var arī nebūt.

Jūsu domas? Varbūt kādai te ir pieredze, kāds stāsts ar kuru var padalīties?

11. Feb 2014, 18:26 Lara22

neskaitot mr trukumu

11. Feb 2014, 18:26 arizona

kadas bija pazimes?

Saulite21 Saulite21 11. Feb 2014, 17:21 Saulite21

sakuma vel baroju,bet tad man sakas loti sliktas dusas,tad nemu delinu nost no kruts. un nu jau mes esam tikusi nost no kruts un esam laimigi. Un gaidam musu mazula dzimsanu.

Saulite21 Saulite21 11. Feb 2014, 17:18

Mana tagadeja pieredze-Baroju delu ar kruti lidz 1un 8men un vel kadu nedelu. Tad uzzinaju ka esmu stavokli,sakuma nezinaju ko darit,bet sakuma lasiju info par to kas jadar ja esi stavokli un baro vel bernu. Bij rakstits ta-ja juties labi,tad var turpinat barot,sikti,tad kruts bernam diemzel janem.Nu sakuma vel baroju,

zacc zacc 11. Feb 2014, 16:34

Pašai man nav pieredzes, bet vispār ir iespējams zīdīt arī un pēc tam abus reizē. Piens pielāgojas jaundzimušajam, bet joprojām der arī vecākajam mazulim.
JA nerodas risks grūtniecībai - derētu atrast gudru ārstu, kas nav aizspriedumu mākts un to tiešām izvērtē. Diemžēl joprojām netrūkst ginekologu, kas krīt šokā par divgadnieka zīdīšanu jau pat bez grūtniecības...
Pameklē par tandēmbarošanu/zīdīšanu tandēmā/tandem nursing.

ziemelbriedis ziemelbriedis 11. Feb 2014, 16:16

vecākajai meitai bija 1,8gadi, kad atcerējos, ka mēnešreizes jau kavējas trīss mēnešus. uztaisiju testu, pārbaudijos pie ārsta un esot jau trešajai gaidību mēnesī noņēmu meitu no krūts. mazais nu jau piedzimis 😀
gribējam ar vīru mazliet lielāku vecuma strarpību uz 2,6gadi bet sanāca 2,2gadi 😀

annijalise annijalise 11. Feb 2014, 15:45

man dzīvē tā bija, piedzima meita, nu bija visādas pārmaiņas dzīvē, meitai bija jau mazliet pari gadiņam, nu dzivojam gultas dzivi, par izsargāšanos domājām, bet laikam kaut kas bija greizi nogājis, es atjaunojos studijas, bet kaut kā manīju ka trūkst MR, taisiju testu- nu ko divas strīpas, nu trakums, meitai1,5 g.v, nu neko no pupa nost, kaut kā saudzigi noņēmu, jo dzirdēju ka nav labi barot bernu , bet taja vecumā jau pietik ar pupošanos.
gāja laiks, bet diemžēl bērniņš aizlidoja debesīs...
katrā ziņā, tagad kad piedzima 2.meita ļoti domajām par izsargāšanos, un to iesaku ari citām nesen dzemdēušajam, jo pie SA man ārste piemineja ka iespējams organisms vēl nebija īsti atguvies.
ta ka nākamais bērns ir jauki, bet ja tas ir plānots.