Huggies® Mīlestības valodas VIDEO: Dziedi šūpuļdziesmas jau bērniņa gaidībās!

26. Nov 2015, 11:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs savā dzīvē bieži vien ļoti steidzamies, mums nepietiek laika kļūt lēnākām, apstādināt mirkli un ieklausīties sevī, taču laikā, kad gaidām mazulīti tas būtu ļoti svētīgi, jo bērniņam ir nepieciešama mūsu uzmanība un mīlestība jau tad, kad viņu nesam zem sirds. Taču arī mums pašām ir nepieciešams mirklis, kad apjaust lielās pārmaiņas, kuras ar mums notiek, jo ar katru dienu esam tuvāk brīdim, kad kļūsim par māmiņām. Tāpēc kādā pēcpusdienā Māmiņu kluba Vecāku skolā topošās māmiņas tikās ar  folkloristi Iritu Vimbu, lai kopā apgūtu šūpuļdziesmu maigās melodijas un mācītos sarunāties ar savu bēbīti dziedot.

Skaties VIDEO:

  • un uzzini arī tu, kāpēc šūpuļdziesmas droši var sākt dziedāt jau gaidību laikā
  • un nekautrējies dziedāt līdzi, par spīti tam, ka nezini notis, jo viss slēpjas tieši tavā attieksmē un tajā, ko vēlies ar savu dziedājumu bērniņam pastāstīt

Šūpuļdziesmas galvenais uzdevums, kā saku, ir galvenais nomierināt, harmonizēt, sajust, ka ir drošības sajūta bērniņam, ir droša vide, tās ir tās līganās kustības. Ja viņš atrodas iekšā – apkārt viss ir līgans un mierīgs, tās ir tās kustības, kad mums ir bērniņš, mēs viņu šūpojam: a-a-a. Un daudziem bērniem patīk šūpoties, nevar dabūt no šūpolēm ārā – jo tās ir tās kustības, ko viņam mamma ir devusi, mēģinot iemidzināt. Bērnam prasās, viņš saprot, ka nevar – mamma, pašūpo mani, viņš atrod alternatīvas… tās ir atmiņas par tiem laikiem, kad esat viņu šūpojušas.

Māmiņas, atklājiet arī jūs savas mīlestības valodas un pastāstiet par to citām ģimenēm mūsu interneta portālā maminuklubs.lv, jo daloties mīlestībā, mēs tai piešķiram lielāku spēku, kas mums visiem ir tik ļoti nepieciešams.

Māmiņu Klubs

20151021191340-76048.jpg