Superbēbīša VIDEO: Kārtojam dzemdību somu!

26. Oct 2015, 00:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Kristīne  nu jau ir sagaidījusi pasaulē ierodamies savu trešo bērniņu, kuru arī mēs gaidījām ar nepacietību, jo mazulītis ir Māmiņu kluba stāstu sērijas "Superbēbis" galvenais varonis.  Mēs sekosim līdiz bērniņa svarīgākajiem dzīves notikumiem līdz pat viņa gada jubilejai.

Tā kā māmiņai Kristīnei līdz lielajai satikšanās dienai bija vēl kādi darbiņi darāmi, viens no mājas darbiem, kurš noteikti topošajām māmiņām būtu jāpaveic, ir dzemdību somas salikšana.

Skaties VIDEO un:

  • kārtosim dzemdību somu kopā ar dūlu Lieni Ceriņu, kas Māmiņu kluba Vecāku skolā topošajām māmiņām pasniedz vingrošanas nodarbības un ar topošajiem vecākiem
  • sapratīsi, ko likt dzemdību somā, un kur meklēt informāciju par to, kas katrā dzemdību iestādē iestājoties, ir obligāti nepieciešamā lietas
  • uzzināsi par dzemdību komplekta nepieciešamību, jo par to bieži vien jautā topošie vecāki
  • uzzināsi, bez kā tomēr 3 dienas varētu iztikt, lai uz dzemdību nodaļu nebūtu jāierodas ar neskaitāmām somām

Atgādinām: arī kaut ko ēdamu mēs varam droši ņemt sev līdzi, protams, neaizmirstam arī ērta izmēra ūdens pudelītes, jo ūdens dzemdībās un pēc tām noteikti būs nepieciešams.

Superbēbīša māmiņas Kristīnes dzemdību soma ir salikta, viens liels darbiņš ir padarīts, un ceram, ka arī jums informācija būs noderīga bēbīti gaidot!

Māmiņu Klubs

20151025091101-58331.jpg

www.lindex.com


20150902101841-69664.jpg


Eksperts