VIDEO: Henna topošās māmiņas skaistumam

27. Feb 2016, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaidību laiks patiesi ir neatkārtojams notikums sievietes dzīvē. Mēs sākam sevi vairāk mīlēt, lutināt, mēs apzināmies, ka mūsos notiek lielas pārvērtības un gatavojam sevi brīdim, kad satiksimies ar savu mazulīti. Māmiņa Linda ir sava pirmā bērniņa gaidībās un šo laiku izbauda no sirds, iekārtojot istabiņu savam gaidāmajam bēbītim, kurā ir tapis skaists sienas gleznojums. Kādreiz gatavošanās bērniņa laišanai pasaulē dažādās kultūrās ir izpaudusies dažādi. Viens no veidiem kā sievietei palīdzēja tuvoties šim maģiskajam notikumam, bija hennas gleznojumi uz viņas ķermeņa. Arī mūsdienās tas ir iespējasm, tāpēc kopā ar hennas mākslinieci Inesi devāmies ciemos pie māmiņas Lindas, lai piedalītos skaistā rituālā.

Skaties VIDEO un:

  • uzzini, ar ko nodarbojas Inese Dāvidsone – hennas māksliniecie no  www.hennaguru.lv
  • uzzini vairāk par hennu un tās vēsturi, par to, kā henna tiek gatavota un kāda nozīme hennas mākslai bijusi senāk

Henna ir tā, kas raisa jutekliskumu, rotaļīgumu, sieviete rotājusies ar hennas zīmējumiem jūtas sievšķīga, ar hennas zīmējumu palīdzību mēs varam vēlēt sev, ko īpašu. Un noteikti nav labāka laika par to, kad zem sirds nesam savu bērniņu.

Mīļās māmiņas, lai cik nogurušas vai aizņemtas mēs būtu savā ikdienā, vienmēr mēģināsim sajust savu sievišķību, savu spēku un mieru, atgriezt sevī ticību tam, ka esam īpašas, jo mēs visas patiesi tādas esam.

Māmiņu Klubs