VIDEO: Jogu gaidību laikā iespējams apmeklēt pie mums Māmiņu Klubā!

26. Nov 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Joga gaidību laikā – mēs daudzas par to domājam, taču bieži vien joga paliek mūsu vēlmju sarakstā un mēs tā arī nekad nesaņemamies aiziet kaut uz vienu nodarbībū. Ielūkosimies, kas notiek jogas nodarbībās pie mums MK Vecāku skolā, iespējams mēs jūs iedvesmosim kādai jogas nodarbībai.

Skaties VIDEO un:

  • uzzini, kāda ir jogas nozīme gaidību laikā, un kādu labumu tā sniedz
  • satiksim jogas skolotāju Aiju Dvinsku Māmiņu Kluba Vecāku skolā, kas arī pati ir mamma 3 bērniem un zina, cik svarīgi ikdienā ir atrast laiku sev
  • sapratīsi, kā joga tev var palīdzēt sagatavoties dzemdībām

Lai dotos uz jogas nodarbībām topošajām mammām, mums ir jāsagaida 13. – 14. grūtniecības nedēļa, jo tas ir laiks, kad mēs varam būt droši, ka grūtniecība ir stabila, arī speciālists, kurš novēro mūsu grūtniecību, visticamāk atbalstīs mūsu vēlmi parūpēties par savu labsajūtu jogojot.

Ja ir sajūta, ka nepieciešama iedvesma, ja mēs vēlamies sagatavot ne tikai savu ķermeni, arī prātu dzemdībām, noteikti ir vērts iepazīt jogu topošajām mammām. Par jogas skolotāju Aiju un viņas vadītajām nodarbībām vairāk iespējams uzzināt Māmiņu kluba interneta portālā maminuklubs.lv sadaļā Vecāku skola. Lai mēs varētu teikt, ka kaut kas mums der vai neder, vispirms ir jāpamēģina.

Veiksmi!

Māmiņu Klubs

20160909125000-96492.jpg