VIDEO: Gaidību laikā seko savai veselībai grūtnieču kalendārā

19. Mar 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Domāju daudzas māmiņas piekritīs, ka pēc ziņas saņemšanas par to, ka pēc 9 mēnešiem mūsu dzīvē ienāks mazulītis, pārņem sajūta – ko man tagad darīt? Taču lielākoties šis apjukums ir tikai uz mirkli, jo drīz vien seko pirmā došanās vizītē pie speciālista, kurš novēros grūtniecību – mēs kopā ar ginekologu vai vecmāti saprotam, kurā grūtniecības nedēļā esam un kad ir gaidāms satikšanās brīdis ar bēbīti, taču līdz tam vēl ir krietns ceļa gabals ejams, kura laikā mūsu bērniņš no maza punktiņa kļūs ar bērnu, kurš gatavs ieraudzīt pasauli.

Nenoliedzami mūs sāk interesēt tas, kā bērniņš attīstās, kā mainā mūsu pašsajūta, tāpēc mēs meklējam informāciju, kas varētu būt atbalsts gaidību laikā. Daudzas māmiņas izmanto iespēju reģistrēties grūtniecības kalendārā – ir pieejami dažādi grūtniecības kalendāri gan Latvijā, gan ārzemēs. Arī Māmiņu Kluba interneta portālā maminuklubs.lv tāds ir atrodams.

Skaties VIDEO un:

  • iepazīsties ar topošo māmiņu Dagniju, kas ir pirmā bērniņa gaidībās un arī ir ieskatījusies Māmiņu Kluba grūtniecības kalendārā
  • uzzini, kā tāds kalendārs var būt noderīgs arī tev, un ko šajā kalendārā var uzzināt
  • satiec arī Jūrmalas slimnīcas Dzemdību nodaļas vadītāju Jolantu Bārbali - Mālnieci un uzzini arī viņas viedokli par grūtniecības kalendāra lietderību

Mīļās māmiņas, 9 mēneši tikai šķietami ir ilgs laiks, tas paskries teju nemanot, tāpēc bauīsim ik mirkli, jo ar mums notiek patiesi brīnumi.

Māmiņu Klubs

20150313102825-69835.jpg