VIDEO: Dzemdības pēc ķeizargrieziena operācijas? Jā, tādas ir iespējamas!

09. Oct 2016, 21:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dabiskas dzemdības pēc ķeizargrieziena operācijas nav neiespējamā misija. Uzzināsim, kādos gadījumos varam mazuli laist pasaulē pašas, pat, ja esam piedzīvojušas ķeizaru. Dosimies ciemos pie mammas Diānas, viņa gaida trešo bērniņu un gatavojas dabiskām dzemdībām, lai gan iepriekš ir bijušas ķeizargrieziena operācijas.

Skaties VIDEO un:

  • uzzini, kas jāņem vērā, ja tev ir bijusi ķeizargrieziena operācija, un tomēr vēlies dzemdēt dabīgi
  • iepazīsties ar citu māmiņu personīgo pieredzi šajā sakā
  • uzzini arī ginekoloģes Oksanas Babulas viedokli, kas palīdzēs saprast, kāpēc nereti māmiņām iesaka ķeizargrieziena operāciju
  • iepazīsties arī ar vecmātes Ineses Kampusas viedokli
  • sapratīsi, kāpēc māmiņām dažkārt ir svarīgi un nozīmīgi dzemdēt pašām

Neviens cits mūsu vietā lēmumu par to, kā pasaulē nāks mazulis, visticamāk nepieņems. Mēs, protams, varam to atstāt ārstu ziņā, taču tad nāksies samierināties ar to, ka iespējams tas nav noticis tā kā mēs vēlamies. Medicīniskiem iemesliem mēs gan nepretosimies, taču par sava mazuļa piedzimšanu mums ir iespēja lemt, tad kāpēc to nedarīt?

Māmiņu Klubs

Izdrukā atlaižu kuponu un apmeklē kursus ar 20% atlaidi->>> 

20161001105049-20993.jpg


mamma88 mamma88 09. Oct 2016, 19:30

Labprat gribetu zinat ka maminai pec tam gaja.Loti interesanti,jo parasti sados gadijumos tiesam piedava keizaru. Uzskatu,ka tas nav nekas traks(t.i neesmu izpildijusi savu lomu utt),galvenais,lai mammai un mazulim viss oki.