Vāvere ritenī ar bremzēm

Vāvere ritenī ar bremzēm

11. Nov 2021, 07:51 DiānaS DiānaS

Laikam piemīt divas īpašības....tas dziedē un tas skrien vēja spārniem :)

Es izjūtu abus! Ir pagājis jau laiks kopš tās dienas, kad dr.Millere ienāca kabinetā un teica..."Diānīt, diemžēl mums šoreiz nesanāca..." Es pirmajā brīdī dzirdēju tikai - diemžēl, bet dr.Milleres ziņas svarīgākais vārds bija - šoreiz.

Laiks iet, lai šo ziņu pieņemtu, "apsmadzeņotu", izsāpētu un atkal noticētu, ka viss vēl ir priekšā :) Es piedzīvoju laika dziedējošās īpašības.

Tad kādu dienu, kad veltīju mazliet laika sev un devos pastaigā līdz jūrai, es sapratu, cik man ir daudz dots, lai sagatavotos nākamajai reizei pilnvērtīgi! 

Pirmkārt - es rūpīgāk varu pievērst uzmanību savai veselībai. Tas nozīmē - veselīgām maltītēm, dr.Milleres (klīnika EGV) ieteiktajiem UB (man jādzer selēns, Q10, melatonīns un VIGANTOLVIT vitamīns D) un zālēm, kuras man pāris mēnešus jālieto, kā arī aktīvai atpūtai svaigā gaisā un MIEGAM.

Otrkārt - es ļoti novērtēju, ka šajos laikos varu darīt darbu, kas man ļoti patīk. Es strādāju uzņēmumā , ar kuru es lepojos un esmu kopā (kaut arī attālināti) ar lieliskiem kolēģiem. Es tiešām to no sirds baudu, jo saprotu, ka pienāks brīdis, kad manā dzīvē būs jauns/a BOSS un darba laiks 24/7 :)

Treškārt - necensties paspēt VISU. Tas nav iespējams :) Man gan ir tādi apgriezieni, ka citreiz manas emocijas un ašā daba ir stipri jāpiebremzē :) Galvenais - koncentrēties uz svarīgāko, atrast mērķi un virzīties uz to! Piemēram - es jutu, ka tuvojas šis garais un tumšais gadalaiks, tāpēc to vajadzētu mazliet izkliedēt ar jauku, ģimenisku atpūtu saulītē. Sacīts, darīts! Esam ieplānojuši ceļojumu un tas mani dara laimīgu. Vai arī - radās brīvs brīdis un vīrs izremontēja mūsu guļamistabu. Tagad mums ir tiiik skaisti, ka pašiem prieks :) 

Pēdējos pāris gadus mēs dzīvojam "interesantā" laikā, bet es novēlu katrai no Jums to uz mirkli "izslēgt" un paskatīties apkārt, kāpēc tās lietas un situācijas ar mums notiek tā un ne savādāk ;) 

Diāna