Vēstulītes Miķelim. 9. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 9. nedēļa

27. Feb 2017, 10:26 Co_ora Co_ora

27.02.2016

Šodien devāmies uz Salaspili pie māsas dēla uz 10 gadu jubilejas svinībām! Sākums bija Ķekavā kafejnīcā, kur es tik ilgi nevarēju izlemt ko lai ēd! Pilnīgs trakums, bet nu beigās protams izlēmu un knapi tiku galā ar porciju :)

Forši arī pēc tam izdzīvojāmies Salaspilī, knapi tiku galā ar lielo kūkas gabalu un saņēmu bezgala daudz visādus ierosinājumus un pārdomas no savas ģimenes māmiņām, īpaši Montas, kurai vispār vajadzētu sākt taisīt kaut kādas lekcijas un pasniegt topošajām mammām :)

Vakarā pilnai laimei uztaisījām dārzeņu plati ar mērcīti un vēlreiz kārtīgi pieēdos skatoties filmu.

Gulēt ejot laikam nostrādāja hormonu trakums vai nezinu kas, bet sastrīdējāmies ar vīra kungu un pārcēlos uz nakti uz viesistabu. Mimis man līdzi :)

28.02.2016

Šodien jau prāts mierīgāks un dzīve skaistāka, īpaši jau tāpēc, ka ārā saulīte spīd ! :) Jāpadara daudz darbiņi gan mājās, gan visādas lekcijas jātaisa - nu, slinkojot diezgan daudz visa kā ir iekrājies!

29.02.2016

Protams, ka neko daudz nepadarīju - gribas to saukt nevis par veco, labo slinkumu, bet par īpašu, grūtniecības inducētu nogurumu un ļaušanos tam!

Bet pirmdiena nu ir atkal klāt, jādodas uz darbu un jāaizvada pēdējā diena invazīvās radioloģijas ciklā! Tā kā nākamajā ciklā - bērnu radioloģijā daktere devusies uz konferenci, tad man rītdiena spīd diezgan brīva ;) Šodien studentiem bija jānovada lekcija, vienmēr lekciju laikā gribas, lai izdomāju vēl ko interesantāku vai kādu veidu kā viņi tiešām iemācīsies, bet kad vairs neesmu lekcijā, tad vairāk tas specifiskais grūtnieču nogurums, nekā jaunas idejas lien galvā :). Bet tas nekas, kāds jau tomēr, spriežot pēc kontroldarbiem, visu apgūst labi!

Vakarā ar Tavu tēti bijām uz lekciju, kas saucās “ Pāra attiecības bērniņu gaidot. Tēva loma”.  Jāsaka gan, ka lekcija tā viennozīmīgi nebija par attiecībam, vairāk par dzemdībam un tādām, man vēl tik ļoti tālām, lietām! :) Gandrīz visas mammas bija ar lieliem punčiem, jutos kā ne tur iegājusi, bet tas jau forši, ka mēs laicīgi mēģinam uzsūkt interesantu informāciju!

01.03.2016

Urā, šeku reku jau klāt pirmais pavasara mēnesis - marts! Un brīnišķīgā kārtā tas man sākas ar brīvdienu, kurā, kā jau tas parasti notiek, diezgan laicīgi ( priekš manis) jau biju augšā :) Plānā bija padarīt daudz, daudz lietas, bet sāku kreņķēties par visādiem nodokļiem un tā tā diena pagāja! Vakarā netīšām iekritu dīvānā un tur arī atlikušo vakaru pavadīju :) Protams, neskaitot tos brīžus, kad mēģināju Tavam tētim izstāstīt kas ir nabassaite, kas placenta utml lietas, par kurām viņš sācis interesēties :)

02.03.2016

Ciiik forši ir izgulēties! Un cik labi ir justies labi - tie daži nelabuma mirkļi nepavisam nespēj sabojāt šo kopējo noskaņu!

03.03.2016

Kā tu jau esi izaudzis, pingvīnēn! Protams, ka savu kārtējo ceturtdienas rītu iesāku ar palūrēšanu uz tevi un tavu sirsniņu, kas braši pukst! Un rociņas un kājiņas jau pie apvāršņa var redzēt! Ta sagadījās, ka arī Monta atrada bildīti, kuru bija sūtījusi mums, ģimenes čatiņā, un tur ļoti līdzīgs laiks, tāpēc bija interesanti salīdzināt! Tagad visu laiku domas rit tikai un vienīgi ap to dienu, kad iesim uz skrīningu, jo liekas, ka pēc tam atvērsies vārti uz jaunu pasauli un visiem varēs izkliegt cik ļoti es esmu priecīga! :)

03_03_16

04.03.2016

Ar studentiem, patiesībā, strādāt ir tik forši! Un viņi jautā pēc tik daudz padomiem, brīžiem gan liekas, ka es neesmu nekāda padomdevēja, bet kaut kāda pieredze, īpaši jau ja runa ir par virzīšanos pa medicīnas kāpnēm, nedaudz lielāka man ir!

Cik labi, ka piektdiena beidzot ir klāt! Reizēm man ienāk prātā - vai bērniņš nepiedzims tikpat slinks kā es, bet kaut kā ļoti gribas to novelt uz pirmā trimestra nogurumiem :)

piicka piicka 27. Feb 2017, 16:04

Arī es vienmēr gaidu un kāri izlasu šos ierakstus 😀

Ievas_mamma Ievas_mamma 27. Feb 2017, 10:58

Tik, tik interesanti lasīt! Officiāli esmu šīs rakstu sērijas fane! 😀