Vēstulītes Miķelim. 8. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 8. nedēļa

20. Feb 2017, 14:56 Co_ora Co_ora

20.02.2016

Rīta prieks - narcisei izplaukuši vēl divi ziediņi!! Tā nu tapa foto - mans pavasaris 2016 - Mimis, kas smaržo ziediņu un vesela jūra ar zālēm :)

img-20160220-wa0004
Pavasaris 2016

Šodien tāda iepirkšanās diena, jau no paša rīta braucām uz veikaliņu Teikā, kur sapirkos visādas ērtas drēbes. Tad vēl izdevās pierunāt vīru aizbraukt uz Alfu un iegādāties jaunu apakšveļu, jo kaut kā ļoti ātri radusies vajadzība pēc lielāka izmēra, pat uzmērīju E izmēru, bet nu tomēr tam vēl mazu brītiņu japaaugās :)

21.02.2016

Un narcisei atvēries ceturtais ziediņš - katru dienu pa vienam ir ļoti neslikts ātrums!

Šodien bija paredzēta ļoti darbīga dieniņa, bet jau agrā pēcpusdienā sāka mocīt nelabums.. Nevaru atrast neko tādu, ko gribētos ieēst un pārietu! Vispār neko īsti negribas, bet nu saprotu, ka vajag! Nav jau nepaciešami, bet manikīru gan pārcēlu, nosēdēt varētu izrādīties pārāk grūti!

Nekas man neraisa tik labas atpūtas sajūtu, kā visu dienu pavadot dīvānā un skatoties tv :) to arī turpināšu darīt!

22.02.2016

Hm, ar tām nelabajām dūšām tas jau sāk palikt nopietni, bet laikam jau jāpateicas par to, ka tās ir vakaros, ne no rītiem, kad vispār nezinātu kur likties! Un laikam jau arī japasakās par to, ka ne reizi neesmu nonākusi līdz vēmienītim - līdzko palasu forumos ko saka tās, kuras regulāri sēž pie poda - uzreiz kļūst ļoti labi! :)

Es esmu kā nepacietīgs bērns - gribas, lai tagad laiks iet uz priekšu ātrāk - lai varu jau visiem pateikt un nemitīgi dalīties ar šo prieku! Bet tad, kad visi zinās, tad atkal laiks varēs iet lēnām!

Piektdien jādodas ciemos pie Lauras, kaut kāda maņa liek cerēt, ka viņa pateiks, ka puncī ir bebiks, cerams, ka es nekļūdos :)

23.02.2016

Katras nedēļas iesākums ir grūts, tāpēc tā ļoti sevi neapgrūtināju, daudz sēdēju un klačojos ( kas man nu ļoooti labi padodas!). Asistentu lekcija arī bija diezgan vienkārša, jo šoreiz uzstājās viņi!

Atnācu mājās un - kājas gaisā :) Uznākusi nepārvarama vēlme un sajūta, ka tieši tagad vajag pirkt dzīvokli .. līdz ar to viss vakars pagāja skatoties planšetē kāds tad ir piedāvājums! Un pašā vakarā ieraudzījām nu tik labu un arī cenu labu .. rīt pat jāmēģina aiziet uz banku un, iespējams, apskatīt dzīvokli :)

24.02.2016

Šodien pilnīgs slinkums pārņemis katru manu šūniņu! Bet biju bankā un sīki, smalki uzzināju visas nianses kas jādara. Jādara ir viena liela lieta - jāsakrāj bezgala liela summa :D un .. jāatrod dzīvoklis, jo piezvanīju uz vienu, kas mums bija iepaticies - un rīt jau paraksta papīrus par pirkšanu citi cilvēki :(. Bet nekas, tātad tas nebija mūsējais, es ticu, ka līdz īstajam laikam viss atnāks un atradīsies!

Laikam gan šodien nevajadzētu visu vakaru slinkot, jāpiekārto māja, jāpagludina veļa un arī kāda lekcija jāuztaisa ( lai cik ļoti būtu slinkums :) ).

25.02.2016

Protams, ka vakar slinkums ņēma virsroku, jo tas nogurums, kas tagad parādās, ir kaut kas visnotaļ jocīgs! Un tas nelabums, kas man parādās tieši poliklīniku dienās .. jā, tas arī ir kaut kas mazliet neizskaidrojams, bet laikam vieglāk iemācīties ar to sadzīvot, nevis meklēt iemeslu, kas to provocē!

26.02.2016

Urā, piektdiena ir klāt ar visu savu nelabumiņu un varu visu dienu pavadīt vāvuļojot studentiem :) Diezgan laicīgi beidzu LU un pirms LSPA paspēju nedaudz pastaigāties pa Alfu zābaku meklējumos un secināt, ka tomēr tas ir sasodīti sarežģīti - kaut ko nopirkt. Viss liekas tik vienāds, tik neadekvāti dārgs! Tā pēc lekcijas vēl bija laiciņš līdz brīdim kad jādodas pie Lauras un nolēmu vēl reizi izmēģināt un izstaigāt apavu veikalus. Vienu brīdi ieskatījos ģimenes čatiņā un o! Tur mamma raksta, ka sēž Alfā, viss tik dārgs ( laikam gēni! :D). Nu gan var būt sagadīšanās! Tā nu es viņu sameklēju un kopīgiem spēkiem atradām man zābakus ( jā, lai cik jocīgi man tas neliktos!).

Turpināju savas gaitas pie Lauras un jā, izrādījās, ka intuīcija mani neviļ un viņai tik tiešām puncī ir bēbis par veseliem 2 mēnešiem vecāks, kā Tu, pingvīnēn! Un arī ar Lauras intuīciju viss ir savās vietās - bija diezgan ļoti nojautusi par mana punča iemītnieku! Tā nu vairākas stundas nosēdējām un norunājām par visādām bēbju un jauno māmiņu lietām!