Vēstulītes Miķelim. 39.nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 39.nedēļa

27. Sep 2017, 00:26 Co_ora Co_ora

24.09.2016

Pirmo, un es ļoti ceru, ka pēdējo reizi, rakstu tev vēstulīti brīdī, kad esmu dusmīga uz tavu tēti.. Protams, nekas jau dramatisks vai nopietns, bet tik sen nebijām strīdējušies.. Pabrīdināju viņu, lai neieskrien priekšā stāvošajā mašīnā, jo skatījās uz aizmuguri, vai brīva josla.. Sekoja, protams, sabļaušana uz mani, uz ko es atbildēju, ka šobrīd uz mani pacelt balsi nedrīkst NE PAR KO! Nav tādas lietas vai problēmas vai notikumi par kuriem tagad, kad tik ļoti tuvu ir mūsu satikšanās diena, drīkstētu manas pozitīvās domas novirzīt uz glupu strīdēšanos vai raizēšanos.. Bet, protams, ka tas notika un tagad sēžu pie Depo, iekšā neiešu, dusmošos.

[ Protams, ka tas viss ātri beidzās un atkal bijām draugi, bet ierakstu neizdzēsīšu, jo tiešām uzskatu, ka man bija taisnība (nu, kā jau tas vienmēr ir, he he) ].

25.09.2016

Protams,ka visas dusmas ātri pāriet un vakaru jau pavadījām skatoties filmas - interesanti, vai tad, kad tu piedzimsi, ļausi mammai un tētim zvilnēt dīvānā, skatīties filmu un pats saldi čučēsi šūpulītī? Tas būtu brīnišķīgi, ar visiem remontiem un pārvākšanās trakumiem pat biju aizmirsusi, cik ļoti, ļoti man patīk tā zvilnēšana un filmu skatīšanās!

26.09.2016

Pirmdiena jeb diena, kad manā dzīvē itin nekas nemainās, jo varu zvilnēt tik ilgi, cik vēlos :) Varētu palūgt laikam, lai apstājas, bet nē, nē - lai tik iet uz priekšu un tuvojas mūsu satikšanās dienai (kura jau liekas, ka varētu būt katra diena:)).

Mimis arī forši iegājis manu laisko rītu ritmiņā - šodien, kad piecēlos nedaudz ātrāk (jeb ap 11iem), viņš likās diezgan šokēts un pat nedomāja celties - vēl jau neesot laiks, vēl jau var pagulēt :) Un ja visos citos mirkļos viņam interesē kas notiek aiz durvīm un, kā jau kaķim, vispār besī, ka durvis ir ciet, tad šajos rītos viņš pilnīgi nododas miedziņam - gluži tāpat kā mēs abi! Tāda guļavu ģimenīte :)

27.09.2016

Man nudien patīk kad man pajautā - kā iet, kā jūties!? Ir tā foršā apziņa, ka mana brīnišķīgā grūtniecība is back un jūtos super! Nekāda steiga, izbaudam katru rītu, katru kafijas krūzīti (un ja vēl kāda kūciņa pie tās, mm), izbaudu milzu vēderu, ar kuru varu graciozi (nu, ļaujiet tak man tā domāt, ka tieši tā tas izskatās) soļot pa ielām un ikviens uz mani paskatoties noelšas sentimentā - ak, viņai tā piestāv, vaau, cik drīz viņa satiks savu bērniņu un uhh, cik laimīga viņa ir! Ceru, ka līdz mūsu tikšanās brīdim vairs nepienāks tāda diena, kad izteikšu tos trakos vārdus, ka gribu lai bēbis ir ātrāk ārā (pagājušajā nedēļā to vienu reizi izdarīju, atzīšos!).

Šodien iemaldījos second hand (tā moderni sauc humpīti) un atradu pagaidu aizkarus! Urā, tagad neviens uz ielas neredzēs kā es tevi baroju ar krūti :)

28.09.2016

Traki agri braucām pakaļ pasūtījumam, tāpēc cēlos kopā ar tēti, bet guļava manī paliek guļava, tāpēc gāju gulēt diendusiņu un pamodos tikai tad, kad tētis jau bija mājās! :) Smieklīgi, ka 7.30 sēdēju un rakstīju darāmo darbu sarakstu, bet īstenībā visu dienu nogulēju!

Tētis atbrauca ar izlietni, kuru bijām pasūtījuši un tur nebija caurums krānam! Sākumā sabijāmies, bet tad pamazām secinājām, ka laikam pašam tur viņš jādabūn! Nopirkām cepeškrāsni un plīts virsmu, baigie malači!

Ā, vēl riktīgi sastrīdējāmies, pat izmetu tēti no dzemdību kofera, hihi. Var jau būt, ka nevajadzētu pieminēt šīs negatīvās lietas, bet no otras puses - es taču stāstu katru nieciņu no tava gaidīšanas laika, kāpēc izlikties, ka strīdi neskar mūsu ģimeni!? Vakarā traki sāpēja puncis, likās jau, ka laiks ir klāt, bet nekā, pagaidīšu vēl :)

29.09.2016

Šodien diena daudz labāka rādā, jo ar kaimiņieni Aiju, kurai vēderā tavs topošais draugs Kārlis, bijām iedzert kafiju!

Baigais menedžeris esmu. Šodien uztaisīju inventarizāciju un biski laikam pāršāvu pār strīpu, sāku just pastipināti muskuļus! Laicīgi gāju gulēt, bet nu zin kā, tās spēlītes tik interesantas, ka atkal milzu laiks paskrējis un mamma vēl nečuč :)

Pamanīju, ka sāku kristies svarā. Baigi forši. Varbūt nogāja ūdeņi un nepamanīju, haha.

Šodien tev vārda diena, visu dienu tusē, tad jau laikam uz āru nemaz netaisies! Gaidījam pusdienlaiku, lai nopūstos, ka nebūsim ļaunākie vecāki pasaulē un nebūs vārda diena vienā dienā ar dzimšanas dienu.  Vecāmamma sagatavojusi ķirbjus, ko mums atvest, lai varu sataupīt līdz sāksi ēst lielo cilvēju ēdienu, jee.

30.09.2016

Šodien ciemos atbraucis tavs vectētiņš, jo šodien ir diena, kad jāpabeidz remonts un tam par godu kārsim šūpuli (ar līksti, griestos)! Tas ir kolosāls un manī iezadzies prieks, cik superīgi ir kārtot mantas bērniņam un nodarboties ar viņa gaidīšanu.

Sazvanīju dakteri kā rīkoties turpmāk ja tu nepieteiksies - pirmdien pie viņas praksē. Ja vien nebūsi jau laukā :) Tētim šodien it kā futbols, bet cerams, ka nē, tad varbūt spīd atkal filmu vakars.