Vēstulītes Miķelim. 36. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 36. nedēļa

18. Sep 2017, 23:14 Co_ora Co_ora

03.09.2016

Es zinu, ka uzsākot šo rakstiņu sēriju es gribēju ļoti daudz rakstīt par to, kā es jūtos, bet nu arī te cauri spiežas mana racionālā daba un vairāk esmu sarakstījusi kur gājām, ko darījām.. Bet tas taču ir ne mazāk interesanti! Pie tam es jūtos tiešām labi, ja labi gribu, protams, ka varu atrast par ko sūdzēties, bet 36. grūtniecības nedēļu vērtēju kā absolūti patīkamu laiku! Punci gaisā un uz priekšu!

04.09.2016

Manai māsai Montai šodien kāzu jubileja. Tā nu sagadījās, ka mēs ar tavu tēti bijām viņiem kāzās kā liecinieki. Forši, vajag precēties! Citādi šodien nekas pieminēšanas vērts nenotika. Kaut kāds rudenīgs garastāvoklis, slinkums un panīkums. Vljeh.

05.09.2016

Tā nu vienojāmies, ka liksim kopā veco skapi kamēr sadomāsim kādu gribam jauno (kad remonts būs pabeigts, kad tu būsi klāt .. ). Salikām skapi kopa un tā kā tētim vakarā futbols, tad es ar Mimi mēģinājām piepildīt skapi, bet diezgan uznāca slinkumiņš un metām mieru - ieēdām un gājām laicīgi gultiņā, it kā palasīt, bet kaut kā aizspaidījos telefonu!

06.09.2016

Urā, beidzot mums mašīna mājās no servisa - bija diezgan lielas problēmas ar motoru un diezgan ilgi dabūjām gaidīt. Vakarpusē tam par godu eju pastrādāt :)

Kaut kā esam sākuši ilgi sēdēt un runāt mašīnā. It kā esam pie mājas, varētu iet iekšā, bet slinkums! Sēžam un runājam. Un es noteikti zinu, ka pēc kāda gada šīs reizes atcerēšos ar sentimentu, jo tā forši tā sēdēt. Bet varbūt mēs sēdēsim visi 3?

Tētis šodien bija darba intervijā, tagad strādās “Dzintarā”, nu būs ļoti interesanti, nav jau viegli sākt ko pilnīgi jaunu, pilnīgi jaunā, pie tam dikti krieviskā (tētim grūti ar krievu valodu) kolektīvā! Palīdzēšu viņam cik tik varēšu!.

07.09.2016

Atkal jau visa diena pavadīta vandoties pa veikaliem. Nopirkām mitruma mērītāju, jo daudzas mantas, kas maisos gulējušas, ož pēc pelējuma. Iekšā diezgan mitrs, cerams, ka tas remonta sakarā un pēc tam ar to mums vairs nebūs jācīnās!

Vecāku skoliņā pēdējā nodarbība, uzdāvina sudocream un pudelīti - kura tieši nebija. Forši! Bezgalīgs nogurums jau otro dienu, laikam salielījos ar to lielisko pašsajūtu!

Visu vakaru pavadu liekot pasūtījumus (no tēta iepriekšējā darbiņa, kur algu izmaksāja produktos), bet tas labi, tātad notiek aprite un vienā jaukā dienā mūsu māja neizskatīsies pēc kosmētiskas veikala :)

08.09.2016

Tā. Naktī sāpēja vēders un parādījās mistiskas asinis. Patiesībā, man kā ar bomi pa galvu. Visu laiku domāju tā - kontrakcijas jau sāksies lēnām, visu vēl varēs paspēt. Ja noies ūdeņi un pēkšņi baigi sāpēs, tad varēs izkomandēt Raiti, lai ātri saliek koferī kas nu tur vēl nav. Tagad es sapratu, ka nav jau tikai divas opcijas kā dzemdībām sākties. Jāgludina ātrāk tas naktskrekls, lai nav plikai jādzemdē! Uz baseinu neaizgāju, jo slikti jutos. Tā ir, ka salaiž tarakānus galvā! Brr.

Baseins. Pasūtījumi jāizvadā

09.09.2016

Kā jau vakar nolēmu, jāsagludina drēbes, tāpēc šodien veļas gludināšanas diena. Pārskatīju koferi, mazliet piekārtoju un secināju, ka tomēr vēl dažas lietas trūkst un tā līdz galam nesaprotu ko vajag ņemt līdzu un ko tikpat labi var atstāt mājās.