Vēstulītes Miķelim. 33. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 33. nedēļa

22. Aug 2017, 00:06 Co_ora Co_ora

13.08.2016

Visu dienu dzīvojamies pa Līgatni, Raitis visu dienu guļ, mēs visu dienu klačojamies! Tas ir pats foršākais ko darīt brīvdienā - neko! Vakarā braucām mājās un neskatoties uz to, ka visu dienu darīju neko, es atlūzu filmas pirmajās piecās minūtēs! Bet vīrs jau zina, ka man tāda tradīcija :)

14.08.2016

Šodien man ir dzimšanas diena, bet mēs nekad neesam aizrāvušies ar milzīgām dāvanām viens otram! No vienas puses liekas muļķīgi - svinama diena tomēr, no otras - cilvēks nekad nespēj izdomāt ko lai uzdāvina! Beigās tas sanāk vai nu kas muļķīgs vai dāvināšanas dēļ! Ja dāvana jau laikus padomā, tad, protams, ka mūsu ģimenē nav aizliegums ko dāvināt :) Tad, kad mūsu puisēns pievienosies svētku svinēšanai, tad gan labosimies - mēs tomēr esam piemērs, no kura viņš mācīsies dzīvi!

15.08.2016

Šodien tētis negāja uz darbu ( nevar vēl saprast vai vispār kādu dienu ies!), braucām uz Depo sapirkt durvīm visādus rokturus, eņģes utml un pēc tam uz Spici sapirkt tev, punča iemītniek, nepieciešamo! Aptiekā uzvedos kā aptrakusi, jo viss likās tik smieklīgi un tik daudz ko vajadzēja! Veselu bagātību iztērējām, bet nu jau mierīgāku sirdi tevi gaidam :) Aizgājām arī nopirkt pirmo komplektiņu, ko tev vilkt mugurā, visas bēbju drēbes ir tiiik smukinjas :) Kamēr es lūrēju uz drēbītēm, tikmēr tētim jau deva padomus mammīte ar bēbīti, laikam galīgi bezpalīdzīgs izskatījās meklējot īstos izmērus :) Ir jau sarežģīti ar tiem izmēriem - kas zina cik liels tu piedzimsi? Beigās paņēmām 56 izmēru, gan jau ka būsi zelta vidusceļš :)

16.08.2016

Raitim no rīta pie zobārsta, pēc tam uz darbu bija jāaizbrauc parunāt ar trako priekšnieku.

Toties vakarā mūs gaidīja patīkams mirklis - ģimeniska fotosesija! Braucām uz balto kāpu, cerībā, ka nesāks līt! Laiks mūs lutināja tieši līdz pēdējām bildēm un tad sāka lielām pilēm sisties lietus, pēdējās bildēs varēs redzēt! Skrējām uz auto, cik nu ar maniem apmēriem to var nosaukt par skriešanu :)

17.08.2016

Šī ir varena diena!

Ieraudzīju ratus - mūsu noskatītos Zippy, pelēkā krāsā, 3 in 1! Teicu vīram, ka jābrauc un mēs braucām! Izskatījām, izcilājām un šaubu nebija - jāņem! Galīgi laimīgi braucām mājās un Mimis vakarā jau iemēģināja visas daļas un no visiem rakursiem!

Šodien bija arī pirmā vecāku skoliņas nodarbība! Tik forša nodarbošanās tādu skoliņu apmeklēšana! Man tā patīk, ka tavs tētis, puisīti, tik ļoti interesējas, ir blakus, jautā, grib zināt un grib palīdzēt!

Paldies par tādu vīru!

18.08.2016

Šodien pa ilgiem laikiem paviesojos diktafondarbiņā, bet jau ap 8iem mukām prom, lai varu paspēt vēl ieritināties un kopā ar Raiti noskatīties kādu filmu! Nu, es jau noteikti, ka aizmigšu, bet tas ir tik forši!

19.08.2016

Nu jau kādu brītiņu mokos ar zobu sāpēm. Traki, jo nav zāles, ko varētu iedzert.. Patiesībā, nemaz negribas pat paracetamolu dzert! Jokojos vīram, ka trenējos sāpju izturībā dzemdībām, cerams, ka riktīgi būšu uztrenējusies :)

Jautāju dažādiem speciālistiem ko iesaka šajā gadījumā, vai iet pie zobārsta.. 2.trimestrī to vislabāk darīt, bet, kā noskaidroju pie zobārsta, kas ir kolēģes draugs, 3.trimestris ir samērā nepiemērots laiks, jo jāguļ uz muguras, nekustīgi, zināmu laika sprīdi, kas šādā stāvoklī var būt pagrūti! Es tomēr devos pie viņa, veica arī anestēziju un mierīgi nogulēju, nekas nesāpēja un nebija grūti! Pēc tam staigāju laimīga, ka vairs nesāp! :)