Vēstulītes Miķelim. 32. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 32. nedēļa

11. Aug 2017, 01:05 Co_ora Co_ora

06.08.2016

Ak, šie foršie brīvdienu rīti, kad var kārtīgi pasnaust! Tētis jau aizskrējis darbiņos - vienā Rīgas galā jānopērk lampiņa, otrā Rīgas galā noskatītās durvis jānopērk .. :) Es pagaidām rušinos pa datoru! Saņēmu naudiņas aprēķinu - maternitātes pabalsta aprēķinu, pirmā naudiņa jau tā neko, bet parēķināju kas tālāk .. un jāsaka, ka tā ļoti uzmundrinoši neizskatās :) Būs kārtīgi jāizdomā un japarēķina viss!

32 nedēļas visu laiku gaidīju kā tādu drošības saliņu, jo nu jau tu esi tik liels, ka esi spējīgs dzīvot arī šajā pasaulē, bet es ceru, ka tādas muļķības tev prātā neienāks, jo es ļoti gribu vēl papriecāties kādus 2 mēnešus par tevi un tavām ļoti brašajām kustībām manā puncī :)

Vakarā plāniņš braukt uz laukiem, uz Zenteni! Ļoooti sen tur neesam bijuši, ar punci vispār tur neesmu bijusi, tāpēc būs interesanti! Un tur tik daudz mammas un mazi bērniņi, ka man būs ļoti interesanti papļāpāt :)

07.08.2016

Protams, ka daudz pļāpājām par bērniņiem, es kā tāda riktīgi ziņkārīgā izprašņāju visu kas mani interesē! Arī par ratiem kārtīgi izprasīju, izrādās, ka uz vietas veseli 3 izmēģināmi varianti! Super, devāmies pastaigā. Vieni bija Tako, kas likās smagi, stabili, ar rotējošiem riteņiem, braukt neslikti! Otri bija zippy - salīdzinoši likās ļoti viegli vadāmi, manevrējami, arī rotējoši priekšējie riteņi. Mājās izpētījām visu pārējo, kā saliekas, cik viegli un tikām pie jauniem favorītiem!! Trešie bija lietussargtipa, pagaidām ne īpaši aktuāli!

08.08.2016

Esam atgriezušies Rīgā un šovakar nedaudz piehaltūrēšu diktafonā, man patīk, ka jāsaņemas un jāiziet no mājas!

Diezgan laicīgi izkasījos no mājas, pa ceļam izdomāju, ka varētu ieiet frizētavā, nogriezt matus! Iegāju, apvaicājos un o, tieši tagad to var izdarīt, vareni! Rezultāts - samaksāju nenormāli daudz un nokavējuma darbu. Aij, nu no kļūdām arī jāmācās!

09.08.2016

Šodien turpinu staigāšanu pa skaistumkopšanas speciālistiem un dodos pēc svaiga un skaista manikīra! Rīt sarunāta punča fotosesija, jābūt skaistiem nadziņiem! Un māsīcas kāzas tuvojas ar joni!

Pēc manikīra dodos kur gan citur, ja ne uz diktafonu, man tā patīk, ka var iedzert garšīgo kafiju ar Ilzi, papļāpāt un vēl drusku pastrādāt. Šodien darbiņš bija maz, tāpēc mani ātrāk palaida mājās! Iet mājās laicīgi arī man patīk :)

10.08.2016

No rīta bija ļoti skaists notikums - punča fotosesija! Tikāmies ar fotogrāfi Sandru Vabuli botāniskajā dārzā un ļoooti ilgi un ļoti skaisti pozēju, būs skaistas bildes! Smieklīgi, ka apguļoties man pazuda vēders! grūtniece skaitās :)

Pēc fotosesijas devos .. hahahah - uz diktafonu! Tētis šodien arī ļoti daudz padarīja un galīgi piekusis atbrauca man pakaļ! Tas nu gan ir forši, ka braucot cauri tādai vēlai un pusaizmigušai Rīgai var papļāpāt par dienas gaitām!

11.08.2016

Būtu tā kā laiks posties uz kāzām, bet mēs vēl no paša rīta braucām uz Plazu, gudrinieki nepaskatījāmies, ka veikals strādā tikai no plkst 10! Tā nu sēdējām mašīnā un pļāpājām par dzīvi. Tā jau sākām kavēt, bet vēl man atsūtīja darbiņu, kas jāpaspēj uzrakstīt, jo uz divām dienām būsim off! Aizbraucām uz ceremoniju un pa starpiņu uz māju - rakstīt! :) Pie reizes mājās varēja ieēst, hi.

Kāzās bija pavisam jauki izdomāts, ka viesi brīvajā laikā starp ceremoniju un mielastu, katrs brauc uz kādu iepriekš norādītu pilsētu un par simbolisku un norādītu naudiņu nopērk preces konkrētai, iepriekš norādītai lietai - mums bija pa 1,01 eiro jānopērk kaut kas labākai saskaņai ar kaimiņiem! Protams, ka kamēr visu izdarījām, kavējām ierašanās laiku, lavījāmies tā kā tīņi aiz stūra, negribējās izjaukt kādu mirkli, bet izrādījās, ka jaunais pāris kavēja vēl vairāk, urā :)

Tētis noballējās līdz 7 rītā, gāju viņu pat meklēt, ja nu kaut kur aizmidzis! Meklēju iekšā, meklēju ārā, nekur nevaru atrast, sāku jautāt citiem, tie vispār nesaprot par ko es runāju .. normāli sāku satraukties vispār! Un tad pretī nāk tētis un saka, ka mani jau kādu laiku meklē, kur es staigājoties agrā rītā :) Biju drusciņ pūķis un visiem no rīta stāstīju kā tētis mani satrauca!

12.08.2016

Arī nākamajā dienā ļoti forši viss - tētis dzer aliņus, tātad es pie stūres - kaut gan pēc vakardienas gulētiešanas no rīta septiņos, citu variantu jau nemaz nebūtu! Tā kā es pie stūres sēžu diezgan reti (jo esmu bailīga!), tad man tas vienmēr nākas diezgan ar neomulīgām sajūtām, bet nu ar prātu saprotu, ka jo biežāk braukšu, jo lielāka iespēja, ka drīz vien nebaidīšos sēsties pie stūres! Laiciņš kāzu otrajā dienā bija visai jauks, zvilnējām pie dīķa, cepām gaļu un spēlējām vārdu spēli - cik vari pateikt vārdus, kas sākas ar Ģ! Bāc, labāk nemēģiniet, visu dienu prāts jūgsies nost domādams vēl kaut vienu vārdu uz ģ! :) Visbeidzot pašā vakarā braucām uz Līgatni, kur ēdu ceptas desas (doktoreni!) ar baltmaizi - tāāāā kārojās (jo mums nav virtuve kur uzcept, kā zināms). Atlikušo vakaru ēdu arbūzu un visu laiku runāju :)