Vēstulītes Miķelim. 31. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 31. nedēļa

07. Aug 2017, 12:13 Co_ora Co_ora

30.07.2016

Ir tādas dienas, kad tētis grib sadot mammai pa ausīm un šī bija viena no tādām! Tas gadījās tā, ka interneta dzīlēs ieraudzīju skaistus ratus, bet, ak tavu nelaimi – Tukumā! Bet tieši sen neesam bijuši ciemos pie Kandavas omes, hmm, mamma lika lietā visas savas tēta apvārdošanas prasmes un aidā – laižam uz Tukumu pēc smukiem ratiem. Jau pa ceļam skatoties bildes es saprotu, ka esmu aitiņa – skaidri bijām izvēlējušies, ka gribam zippy (nu gan jau arī citus ņemtu, ja riktīgi patiktu), bet es pamanu, ka šie ir zipy – ar vienu p! Nu apskatīt jau aizbraucām, bet sirsniņa jau turp braucot teica, ka nebūs. Mierināju tēti, ka vismaz pie viņa mammas bijām ciemos!

31.07.2016

Uz tādas vakardienas nots nolēmām, ka jāsāk kaut kas iepirkt, lai tuvojas diena, kad koferis gatavs dzemdībām! Pabijām aptiekā, kur ļoti, ļoti daudz ko nopirkām! Pastaigājāmies pa bēbīšu veikaliem, bet tās cenas ir pabaisas, vēl tomēr pameklēšu andelē, varbūt kas labs iekritīs acīs!

01.08.2016

Šī rādās tāda darbīga nedēļa! Biju pastrādāt diktafonā, tur ir forši, var paralēli, ja mazāk darbiņš, pasēdēt internetā un paskatīties vai neuzrodas kāda skaista bēbīšlieta :)

02.08.2016

Atkal diktafons un atkal sērfoju internetā, bet šodien mēģinu nopirkt kaut ko dzīvoklim, laikam dzīvosim bez lampām, jo tik grūti atrast normālu lampu par normālu summu!

03.08.2016

Kā jau solīju, šī tik tiešām ir darbīga nedēļa! Tētis vēl joprojām strādā, lai gan viņam darbiņā viss ir uz jautājuma zīmes. Es arī vēl šur tur aizeju padarboties – šodien apvienoju gan tālo poliklīniku, kur visi papīri bija jāsakārto, atvaļinājumu lapas jāsaraksta utml! Vakarā padarbojos diktafonā!

04.08.2016

Šodien diktafons – tavu brīnumu :) Nu visi papīri sakārtoti arī Stradiņos! Jo vairāk darbi, jo lielāka ņemšanās ar visiem papīriem, jo, kā izrādās, pēc dzemdībām būs jābrauc uz katru darba vietu rakstīt iesniegumu, lai piešķir bērna kopšanas atvaļinājumu! Ceru, ka tomēr kaut kur varēs sarunāt nebraukt, jo citādi man jāmeklē aukle jaundzimušajam būs!

Šodien diktafonā brīvos brīžus izmantoju, lai pameklētu kur iet vecāku skoliņā. Palika skumji, jo izskatās, ka visas vecāku skoliņas nokavētas..

05.08.2016

Lai gan beidzot bija paredzēta brīvdiena pa mājām, piecēlos kopā ar tēti jau plkst.7! Cik negodīgi, ka viņam jāiet uz darbu un ļoti, ļoti nāk miegs, bet es varētu gulēt cik ilgi gribas, bet man vairs nenāk miegs :) Tā nu cēlos un uztaisīju tādu kā katalogu produktiem, lai varētu aiznest manikīrei un varbūt tur kāda no viņas klientēm kļūst arī par mūsu klientu !

Atcerējos, ka MFD, kas ir ļoti tuvu mūsu mājām, arī notiek vecāku skoliņa, pie tam vada ļoti jauka vecmāte – Laila France, kas ir pieņēmusi dzemdības gan kad nāca pasaulē Klāvs, gan kad Andrejs un gan Markuss – sanāk tāda kā ģimenes vecmāte :) Piezvanīju un – džekpots! sākas 17. augustā, kas kolosāli der! Sanāk, ka abi iziesim vecāku skoliņu, tieši nākamajā nedēļā iesim uz Stradiņu slimnīcas iepazīšanās reizi un tad būs palikušas divas nedēļas, lai ļoti priecīgi tevi gaidītu :)

Vēl viens nepadarīts darbiņš bija ģimenes ārsts, jo to obligāti vajag, lai ieraksta mātes pasē, ka ņem mani un tevi savā apgādībā un tad tikai mani ņems pretī slimnīcā dzemdēt! Uzzvanīju un aizgāju un tikām pie dakteres, par kuru biju internetā lasījusi kādu labu atsauksmi! Nu ļoti veiksmīga diena! Tēti arī ņemšot, bet visas papīra lietas kārtosim pēc tam, kad jau tu būsi nācis pasaulē :)

Pilnai laimei vēl vakarā aizbraucām skatīt durvis un atradām tādas, kas patīk + iet kopā ar laminātu + ir pieņemama cena!

 Super, mazulīti! Viss remonts iet uz priekšu un gaidīs tevi satiekamies!!