Vēstulītes Miķelim. 29. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 29. nedēļa

02. Aug 2017, 01:34 Co_ora Co_ora

16.07.2016

Šodien liela un interesanta diena - brālēniem kristības - gan Klāvam un Kārlim, gan arī viņu brālēnam Paulam! Kristības norisinājās Vecpiebalgas baznīcā. Man bija baigi satūkušas kājas, tā ka pa gabalu varēja redzēt! :) Bija ļoti jauks pēc pasākums pie Paula vecākiem Zanes un Indriķa! Viņiem ir brīnišķīga māja un burvīgs pagalms ar daudz vietu gan atrakcijām bērniem, gan kur pagrillēt gaļiņu, gan galdiņam, gan kur futbolu uzspēlēt! Tētis tā aizspēlējās, ka mamma dabūja braukt pie stūres :) pamatīgi būs izbaudījis šo grūtniecības laiku!

17.07.2016

Nākamajā dienā miera nav un atkal tika organizēts pēc kristību futbola mačs! Man patika, ka mums atnesa dīvāniņu laukuma malā - ēdām saldējumu, fanojām un klačojāmies! :)

Šodien bija paredzēts, ka tētis brauks atpakaļ uz Rīgu un steigs padarīt kādu putekļainu un smirdīgu darbiņu Rīgā, dzīvoklī, kamēr mēs pa laukiem laiskosimies, bet viņam uznāca slinkums, tāpēc brauks rīt, urā!

18.07.2016

Nu gan tētis ir tālēs zilajās jeb Rīgā, mēs varam sākt darīt pilnīgi neko un tas diezgan labi izdodas! Ir riktīgi interesanta katra diena, jo skatos uz tavu brālēnu Kārli un iedomājos, ka pēc gada arī tu būsi gandrīz tikpat aktīvs! :)

19.07.2016

Tās dienas šeit, Vecpiebalgā, skrien vēl ātrāk kā Rīgā!

Šodien skatījāmies kaudzi ar bērniņu drēbītēm - sakrājušās no taviem 4 brālēniem un vēl brālēnu brālēniem (apkārt tikai puikas!), vispār neko nesaprotu - ne izmērus, ne tos trakos nosaukumus - romperis :o

Ar draudzenes Lauras gādību, tiku pie pamatīga saraksta ko vajadzētu sapirkt un kas varētu noderēt, kad tu būsi klāt! Tā nu ņēmām šo sarakstu, ņēmām talkā māsas Montas pieredzi 2 bērnu apjomā un rediģējām! Un tad vēl un vēl un vēl!

Mans mīļais krustdēls Klāvs pa nakti čuč pie mums! Sākumā nedaudz satraucos vai guļot blakus nespārdīsies un tev neiespers, bet viss ir kārtībā, pa vidu paņēmām lielo lāci! Katru rītu kad pamostamies, viņš iesaucas - Miķelīīī un samīļo vēderu! Viņš jau tevi ļoti mīl un gaida! :) Pat dažas mantas jau ir atdevis, jo tev nevienas vēl neesot!

Es jau nevaru sagaidīt to dienu kad tu būsi tik liels un man atkal būs tik liels puncis kā šodien un tu samīļosi savu brālīti vai māsiņu! Daba, tu esi varena!

20.07.2016

Katru dienu skatos cik ar mazu bebi tomēr ir grūti, bet varbūt būšu smēlusies iedvesmu, ka absolūti viss ir iespējams!

Man jau liekas, ka drīzāk Monta sāks dusmoties, ka neko nepalīdzu, jo visu laiku sēžu internetā un meklēju - ratus, gultiņu un daudzas citas lietas, kuras būs jāiegādājas, lai pienācīgi sagaidītu tevi šajā pasaulē!

21.07.2016

Pavisam jocīgas kustības tu tur punci taisi - liekas, ka vēderā tāds liels tārps, kurš ložņā no vienas puses uz otru!

Vakarā gaidāms tētis, droši vien atkal ies makšķērēt un būs jākašķējas, jo man nepatīk, ka viņš ilgi pazūd un nedod par sevi ziņu vai tā kā pagājušajā nedēļā - iekrita ūdenī un nebija sazvanāms! :o (telefons! Ar visu tēti :))

22.07.2016

Ahh, vasara! Vai ir vēl kas lieliskāks iespējams kā silta vasaras diena un atpūta un atpūta un atpūta un  tā vēl labu laiciņu, jo arī kad tu, manu zēn, pievienosies mūsu ģimenei, arī tad es plānoju turpināt atpūsties un tevi tajā ieraut iekšā!

Esmu pamanījusi, ka tētis aizvien labprātāk pats pienāk un mīļo punci, sākumā viņam tas likās dīvaini, jo viņš jau nejūt, neesot tik viegli iztēloties, ka tur iekšā ir kāds ar ko papļāpāt, ko samīļot!