Vēstulītes Miķelim. 25. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 25. nedēļa

27. Jun 2017, 18:46 Co_ora Co_ora

18.06.2016

Neatceros, kad pēdējo reizi tik ilgi no rīta gulēju, nudien! Tāds gurdums uznācis ..

19.06.2016

Un vēl viena gurdena diena manā kontā.. Cik labi, ka neko nebijām ieplānojuši, nekur nav jāiet! Redz, kā gadās – visu nedēļu biju braša un enerģijas pilna, bet brīvdienām baterija nepietika. Gadās!

20.06.2016

Šī gan nebūs tradīcija, bet atkal esmu tālajā poliklīnikā un izlīdzu kolēģei – aizvietoju! Interesanti, jo vēders tik liels, ka pacienti, ieraugot, uzreiz ir smaidīgi, priecīgi un vispār neatceros kad pēdējo reizi kādu nīgru savā kabinetā būtu redzējusi! Puncis darbojas kā saulīte – visiem uzlabo garastāvokli!

21.06.2016

Čau, mīļā pelīte ( pelēn :)). Šodien pavadīju diezgan garu dienu bērnu slimnīcā, jau ļoti laicīgi gāju pusdienās un uzreiz pēc pusdienām atkal gribējās ēst :) Pa to laiku tētis Raitis riktīgs darba rūķis ir un ļoooti daudz visādus svarīgus darbiņus mājās padarījis!

Nevaru sagaidīt rītdienu, kad atkal iesim pie dakteres, skaidri zinu, ka skatīsimies tevi sonogrāfijā, jo daktere lika atgādināt, jo pagājušajā reizē precīzi neredzējām galviņu (nu, galviņu ta’ redzējām, bet smadzeņu vēderiņu platumus precīzi nevarēja izvērtēt!

22.06.2016

Diena jau iesākusies labi, jo tavam tētim nav jāiet uz darbu un man ir jāiet pēcpusdienā pie dakteres, urā! Tieši pirms Jāņiem laikam daudzi grib pārbaudīties un dabūju pasēdēt rindā, bet citādi tik forši! Vēlreiz apstiprināja, ka mans PUISĒNS aug griezdamies, galviņai viss ir kārtībā un varam droši līgot! Nu, protams, uzmanīgi priekšējās pacentās dēļ, par kuru daktere īsti izteikties nevarēja, jo es, gudriniece, tieši pirms sonogrāfijas biju ieskrējusi wc! Tālu ceļu mērojusi, tak!  

23.06.2016

Līgo diena klāt, vācām mantiņas, diezgan tādā riebīgā steigā, vēl pa veikalu, pa ceļam vēl tētim jāpiestāj tur un tur.. Īsāk sakot, sastrīdējāmies! Par lučiem! Pusceļā uz Zenteni! Nu tā riktīgi, tā, ka mamma ņēma tevi un abi gājām staigāties gar jūru! Tētis, protams, arī nāca no muguras, bet mamma bija riktīgi dusmīga un tā mēs braucām atpakaļ uz māju. Dusmīgi! Vispār jāsaka, ka pa šo laiku, kamēr tevi gaidu, vairāk strīdamies – varbūt es gaidu par daudz, varbūt visas dzīvokļa / remonta lietas ir gana nomācošas un laiku un naudu un darbu prasošas, lai nervu stīgas būtu uzvilktas! Lai nu kā – vakarā sēdējām, skatījāmies filmas un ēdām lučus :) Tētis ēda, jo mammai negaršo!

24.06.2016

Ļoti līdzīgā garā, pa vidu drusku pastrīdoties, pavadījām dienu – skatījāmies filmas un ēdām lučus. Cerams, ka tev garšos un nebūs palicis rūgtums pret lučiem :) Nākamgad, kad tu jau būsi liels un stiprinieks, tad nosvinēsim Līgo tā, ka rīb!