Vēstulītes Miķelim. 24. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 24. nedēļa

18. Jun 2017, 16:10 Co_ora Co_ora

11.06.2016

Tāda nu tā mūsu dzīvīte iegrozījusies, ka brīvdienās nevis braucam atpūsties vai izklaidēties, bet braucam izvēlēties tapetes, nopirkt reģipsi un kaut ko pačubinot dzīvoklītī! Interesanti, kāds tas izskatīsies, kad sienas vairs nebūs baltas un grīda būs bez caurumiem!?

12.06.2016

Šodien man ir tāda jaa diena kā vārda diena, urā! Izdomājām, ka tai par godu brauksim paēst! Jau sataisījāmies, iekāpām mašīnā, sākām domāt kur braukt un tad nolēmām, ka labāk brauksim uz Depo un nopirksim kaut ko foršu dzīvoklim! Tādi nu, puisīti, ir tavi vecāki – dzimšanas un vārda dienas netaisam par lielām, ceremoniālām dienām, kad birst dāvanas un puķes, bet esam domājuši par to, ka vajadzētu drusciņ laboties :) Esam pārāk praktiski!

13.06.2016

Pārmaiņas pēc esmu poliklīnikā pirmdienā! Diena gara, bet kaut kā interesantāk nekā manās dienišķajās ceturtdienās, pēc brīvdienām visiem kaut ko vajag :)

Liela sēdēšana gan nenāk par labu puncim, smags kā akmens paliek! Bet tik forši, ka tu tagad kusties, visu laiku zinu, ka tev viss kārtībā!

14.06.2016

Pavisam drīz jau Jāņi, puncis liekas tik liels jau, būs jāpin atsevišķs vainadziņš :) diez ko, puisīt, mēs darīsim nākamā gada Jāņos? Tev jau būs gandrīz 9 mēneši (nu, protams, ja izlemsi būt oktobrēns :)) Vai tu jau rāposi? Vai spēšu tevi noķert? Varbūt būs tik traki grūti, ka izlemsim nekur nebraukt!?  Nē, nē, diez vai, ar tevi noteikti visu varēs sarunāt un tev patiks cilvēkos!

15.06.2016

Atkal jau jāpastrādā – es taču esmu teikusi, ka taisos sapelnīt visu pasaules naudu savam bērniņam, he! Lai to pierādītu, arī vakarā braucu pastrādāt uz diktafonu! Pagaidām mūsu jaunajās mājās nav kārtība, mantas nav vēl kur izkrāmēt, tāpēc man pašai ērtāk ir padzīvoties pa darbiņiem – te var iedzert kafiju ar Ilzi, papļāpāt un arī pastrādāt :) Drusciņ!

16.06.2016

Straujiem soļiem turpinu iet uz mērķi jeb nopelnīt visu pasaules naudu un rīta pusē pastrādājusi vienā darbiņā, pēcpusdienā gāju uz otru, bet man patīk! Vakarā tētis pamasē kājiņas, uztaisa kādas garšīgas maizītes (jo mums nav plīts! Nu, mums nav vispār virtuve, mums ir remonts!) un visu vakaru var ēst zemenes! :)

17.06.2016

Piektdienās parasti jūtos kā brīvdienās, bet šodien, pārmaiņas pēc, izdomāju pastrādāt arī vakarā (ak, tavu brīnumu!) Gribu lai tu izaudz čakls un apņēmības pilns, tāpēc šajā nedēļā īpaši piestrādāju pie šīm īpašībām savās gaitās un uzvedībā – redzēsim vai tas būs nesis augļus :)