Vēstulītes Miķelim. 22. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 22. nedēļa

30. May 2017, 20:01 Co_ora Co_ora

28.05.2016

Ak jel, ir pienākusi lielā pārvākšanās nedēļas nogale. Ciemos brauc Lāsma ar bērniem, visu mazgājam (vairāk jau Lāsma, jo man nevajadzētu visādas ķimikālijas aiztikt), es vācu kopā mantas un pakoju kastēs, Markuss ar Andreju visu dienu spaida telefonus :)

Pa to laiku vīri līmē tapetes, kas īsti labi nesokas, jo kaut kāda jocīga līme un nelīp klāt .. tā nu pierunājām vakarā mest mieru, braukt mājās ēst vakariņas un nodoties mazlietiņ alkohola iedzeršanai, kā bija jau izplānojuši. Tā nu vēl sagadījās, ka futbolam noslēgums bija un sanāca tāds saturīgs vakars pie .. TV :) Manas kājas vakarpusē vienkārši atteicās strādāt .. TĀ sāpēja gūžas un papēži, kājas likās kā no cementa, smagas .. tā nu es jau pirms 12iem aizgāju gulēt, kājas sacēlusi gaisā! Es ceru, ka tas nav siltā laika dēļ, jo tas bija neizsakāmi mokoši!

29.05.2016

Svētdiena jeb pēdējā pārvākšanās diena ir klāt! Vācam visu kopā, tikai nu jau krietni straujākā tempā, mantas tiek nestas uzreiz lejā uz busiņu, visu ved prom uz jauno mitekli! Man nav ne jausmas kā tur tagad izskatās, bet pavisam drīz jau redzēšu un pavadīsim arī pirmo nakti jaunajā dzīvoklī!

Aizbraucām uz dzīvokli, es ar kaķi un suni uzreiz tiku ielikta gatavajā istabā, lai nemaisos pa kājām - smuka bez gala mums tā guļamistaba :)

30.05.2016

Nedēļa iesākusies pavisam darbīgi - Raitim darbā brīvdiena, man asistentiem pēdējā lekcija, tāpēc tikāmies Āgenskalna dzīvoklī un vācām visas pēdējās mantas, lai rīt varētu nodot pavisam prom! Jaunās mājas vēl diezgan lielā bardaciņā, ar elektrību tā ir, kā ir, bet šodien atbraukšot Juris un salikšot tā, lai ir labāk un lai ir visos kontaktos - viss notiek :))

31.05.2016

Kamēr es šeptējos pa Vc4 darbiņu, tikmēr tavs tētis jau no rīta sakopa veco dzīvokli, jaunajā paspēja sagaidīt Lattelecom puisi, kas ievilka internetu un tv jaunajā dzīvoklī, tikmēr es pēcpusdienā aizbraucu nodot veco dzīvokli un sapratu patīkamu faktu - ka ne tikai nebūs jāmaksā par pēdējo mēnesi īre, bet vēl atmaksās drošības naudiņu 260 eiro :) jē! Piedod, tev mēs vēl neko nepērkam, jo gribas vispirms sakopt dzīvoklīti un tas prasa daudz līdzekļus .. Tāpēc arī šī liekā naudiņa aizies dzīvoklim :)

Uz atvadām no Āgenskalna iegāju tirgū un sapirkos zemenes, lapu salātus .. un pēc tam nokrāvusies nenormāli ilgi gaidīju sabiedrisko :D

Man par pārsteigumu vēders ir palicis .. MAZĀKS! Tavs tētis pat pajautāja man, kad ar pliku punci stāvēju pie spoguļa - kur vēders palicis :) Mazliet pat sabijos, jo brīvdienas bija tiešām grūtas un kas zina .. ja nu tev tur puncī slikti klājas ? Tāpēc palūkojos uz pāris sekundēm sonogrāfijā - tagad tu jau atrodies ar galvu uz augšu, varbūt tāpēc tā liekas :) Bet vispār jau 22 nedēļas gaidu, kad man būs tāds puncis, ka cilvēki laidīs apsēsties, bet kā nav, tā nav (visi gan saka, lai priecājos:))

IMG-20160531-WA0002

01.06.2016

Laimīgā kārtā šodien iegūta papildus brīvdiena - dakterei bērnu slimnīcā daudz citi darbiņi, tāpēc sarunājām sākt ar nākamo nedēļu! Līdz ar to dienu varam pavadīt abi ar tavu tēti iekārtojot pagaidu virtuvīti un guļamistabu! Tā kā sausās maizes jau apnikušas, bet ātrvāramais katls vēl nav iemēģināts, tad ēdām ārpus mājas - pasākums sanāca diezgan smieklīgs, jo bieži jau nekur nebraucam ēst un kur nu vēl Iļģuciemā, tāpēc arī diez ko nezinājām vietiņas, nolēmām braukt un pa ceļam skatīties! Iebraucam vienā, bet tur nebija frī kartupeļi un tavam tētim noteikti bija vajadzīgi frī kartupeļi (tā kā tāda grūtniece, nu :)), tad braucām nākamajā, tur knapi pa durvīm iegājām, kad abi apgriezāmies un gājām ārā, jo galīgi nelikās uzticama vietiņa, tieši tāds pats scenārijs vēl vienā un beigu beigās aizbraucām uz kafejnīcu, kas atrodas pie iepriekšējām mājām un kurā jau bijām bijuši :) Kārtīgi paēduši vēl izlēmām, ka jāaizbrauc uz depo - nu tur nu gan laiks pazūd! Lampām bija kārtīga izpārdošana, tāpēc izdevās nopirkt guļamistabas lampu :)) Tā nu kamēr visu sapirkām, tieši sastrēgumu laiks klāt - riktīgi gudrīši - visa diena brīva, bet brauc tieši sastrēgumu laikā! Bonusā visam gribēju baigi uzcirsties un uzvilku platformas kurpes, kuras, protams, ātri vien sāka spiest un diezgan nelaimīga staigāju pa depo :)

02.06.2016

Tavam mīļajam tētim tāds kā piespiedu atvaļinājums ( par ko viņš vispār nejūtas bēdīgs!), bet man šodien gan jāiet pastrādāt - atkal atgriezušās garās poliklīniku dienas! Tētis droši vien laimīgs, ka es visu laiku negrozīšos pa māju un nekoriģēšu kur un kam stāvēt, kas man jāpadod utml :). Gribētos man katru dienu brīvdienu, citādi tik daudz kas jāizdara, ka reti sanāk ar tevi pasēdēt un parunāties, bet tu jau noteikti zini, ka mēs visu laiku domājam par tevi :)

03.06.2016

Urā, piektdiena un manikīr-pedikīr diena ir klāt! Beidzot arī kājiņas ir smukas un, tā kā ārā ir ļoti silts laiks, tad tagad var staigāt zandalēs! Pēcāk pamainījās plāni un tavs tētis atbrauca man pakaļ un bijām uz Linezeru ciemos. Pēc tam biju sailgojusies pēc Ilzes un aizbraucu uz Stradiņiem ar viņu papusdienot un tā aizklačojāmies, ka paliku kopā padežūrēt līdz 8 vakarā :)