Vēstulītes Miķelim. 13. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 13. nedēļa

27. Mar 2017, 18:50 Co_ora Co_ora

26.03.2016

Kā cēlāmies - tā vēlāmies ciemos uz Ieriķiem, vecvecmammai taču arī gribas beidzot uzzināt! Nekāds super pārsteigums jau viņai nebija, jo esot jau bijusi sajūta, ka tā kā laiks!

Vecāmamma un Beāte bija visu rītu cepušas pīrādziņus un saldās maizītes, pieēdām vēderus ar tiem un tētis devās makšķērēt, cerībā, ka varbūt tiešām uzspīd veiksme un noķeras forele! Tiešī tā arī bija, super liels malacis :) Tikai ir savi upuri, kas jānes - kā piemēram nolauza zobu kožot auklu .. un uzbruka milzīgs suns. Man jau nervi čupā būs nākamreiz, kad viņš izdomās ko tādu darīt :)

Cik jocīgi, ka 100 km no Rīgas vēl sniegs un vecotiņš aizvakar bijis Alaukstā bļitkot :)

27.03.2016

Jau atkal kā cēlāmies - tā vēlāmies, tikai šoreiz uz otru pusi - uz Kandavu, jo tēta māsai Rūtai jāatzīmē dzimšanas diena, mammai bija vārda diena un ir taču Lieldienas :) Diena vairāk nekā superīga - saulaina un silta ! Devāmies piknikā pie Imulas upes, kas ļoti forši izdevās un domāju, ka arī tu ļoti labi atpūties! Visu laiku bija jāēd, kas arī svētku reizēs pavisam neslikti!

Vēlāk Raitim atnāca piedavājums nopērties Ausekļa pirtiņā, sarunājām, ka es braukšu pie stūres un tētis varēs dzert aliņus, bet viss tā diezgan ievilkās un man uznāca TĀDS nogurums, ka tomēr mainījām domas un brauca viņš, un labi, ka tā, jo es pusi ceļa klanījos, bet, lai palīdzētu neaizmigt tētim, tad tomēr gulēt negāju :) Kā iebraucām mājās, tā iemetos gultā un momentā aizmigu..

28.03.2016

Šitik labi neatceros kad pēdējo reizi gulēju! Likās, ka miegs ir, nu, pilnīgi kā gramatās raksta - salds! :) Pagaidām lielāko dienas daļu pavadu pie datora, jo iekrājušies daudz nepadarīti darbiņi, bet tētis pa to laiku jau paspējis veikalā pabūt, tagad cep kartupeļus pusdienām. Labi gan, ka viņš mums tāds čakls!

Interesanti un smieklīgi, ka brīvdienās vairāki cilvēki izteica domas par tavu dzimumu - mana vecāmamma saka, ka noteikti būs puisītis, pamatojoties uz to, ka viņai ir 5 mazmeitas pēc kārtas un sestais mazdēls, pagaidām ir 4 mazmazdēli un tu būtu 5ais :) Raita mamma arī saka, ka tu būsi puika, jo viņa pilnīgi neviļus vairākas reizes, ar tevi runādamās bildītē, ir nosaukusi par puisīti! Rūta saka, ka meitene, jo sapnī esot redzējusi mūs ar rozā ratiem. Markuss sākumā teica, ka meitene, bet tomēr pārdomāja un teica, ka mums jau vēl puika nav! :)  Man tiešām vienalga, mēs gribam veselu bērniņu! Lai gan meitenei vārds jau padomā .. he he :)

29.03.2016

Jāatgriežas darbiņā pēc jaukām brīvdienām - tas nekad nav viegli, bet šī, principā, sanāk pēdējā diena bērnu slimnīcā, līdz ar to priecīgāk! Sarunājām, ka, visdrīzāk, jūnijā atgriezīšos bērnu slimnīcā, jo jāpaspēj ievākt zināšanas par to kā visas kaites izārstēt :)

30.03.2016

Šodien rītu sāku ar gājienu uz banku, lai uzzinātu ko seb saka par to, ka gribu bērniņam iegādāties jaunu mājvietu :) seb saka lai tik meklēju dzīvokli, gan jau, ka viss sanāks! Tā nu mēs abi ar tēti arī esam uzlikuši tādu aplikāciju "notify us" - tā automātiski sūta piedāvājumus tieši pēc mūsu kritērijiem (mēs izmantojam dzīvokļa meklēšanai, bet ir opcja arī mašīnas un darbs) :)

Dienas otru pusi pavadīju lasot lekciju sporta akadēmijā :)

31.03.2016

Pieņemšanas diena tā līdz galam nav mana mīļākā diena, bet droši vien tad, kad sēdēšu mājās, tad mazliet ilgošos pēc šīm ceturtdienām! Pacienti ir daudz un dikti, daudzi slimi, bet tomēr arī veseli nāk - tikai ļoti noraizējušies :)

01.04.2016

Pirmajā aprīlī bez kādiem jokiem devos lasīt lekciju LU. Arīdzan nedaudz īpaša reize, jo, tā kā teju divus gadus dzīvošos pa māju audzinot savu mīļo bēbīti, tad kas zina vai kādreiz vēl viesošos LU, lai lasītu lekcijas. Vēlāk, sazvanoties, izrādījās  ka biju ieradusies reizē ar dakteri, kura domāja, ka šonedēļ viņai jālasa un vēl izrādās, ka ar pāris minūšu atšķirību!