Plāno ķeizaru? Apmeklē PIRMDIEN semināru un uzzini vairāk!

03. Jun 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lieliska iespēja apmeklēt patiešām noderīgu lekcijas tieši grūtniecēm! Sagatavojies dzemdībām kopā ar ginekoloģi Sandru Tamani!

20130617102235-75077.jpg

Dzemdību sagatavošanas kursi - ķeizargrieziens ar Sandru Tamani

Gatavošanās dzemdībām ir tik pat nozīmīga kā pats gaidību laiks, jo mēs ar katru dienu virzāmies arvien tuvāk lielajam satikšanās brīdim. Tāpēc došanās uz Vecāku skolu, lai uzzinātu, kā norit dzemdības, kā saprast, ka tās ir sākušās un izrunātu vēl daudzus būtiskus jautājumus ir ļoti svarīgi, lai dzemdības noritētu mierīgi un harmoniski, jo sakārtotas domas topošajām māmiņām var ļoti palīdzēt.

Taču bērniņi pasaulē ierodas ne tikai dabiskās dzemdībās, tas notiek arī ķeizargrieziena operācijas laikā un nereti māmiņas saka, ka šim notikumam viņas nav bijušas gatavas. Tāpēc Māmiņu Klubā esam nolēmuši palīdzēt – turpmāk topošajām māmiņām un tētiem būs iespēja uzzināt visu par ķeizargrieziena operāciju Māmiņu Kluba vecāku skolā nodarbībā pie Jūrmalas slimnīcas ginekoloģes un dzemdību speciālistes Sandra Tamanes.

Nāc uz lekciju un uzzināsi visu par:

  • to, kā sagatavoties ķeizargrieziena operācijai
  • to, kas notiek ķeizargrieziena operācijas laikā
  • tēta klātbūtni šādās dzemdībās
  • un, protams, tas vēl nav viss - atbildēsim arī uz jūsu jautājumiem par šo tēmu!

Vai arī tev ir, ko pajautāt par šo tēmu?

Lekciju vada: ginekoloģe Sandra Tamane

Aicinām uz nodarbībām nākt arī ar partneriem, jo tā ir daļa no ģimenes un viņiem ir jāsaprot, kā atbalstīt savu partneri,  kad ir grūti. Turklāt kopīga nodarbību apmeklēšana spēcina arī partnerus kā pāri, jo tas parāda, ka viņi kopā gaida bērniņu!

PIESAKIES DZEMDĪBU SAGATAVOŠANAS KURSIEM, KUROS UZZINĀSI VISU PAR ĶEIZARGRIEZIENU!