Vēl viens bērniņš

16. Dec 2017, 13:46 Katrina26 Katrina26

Kā jau kādu brītiņu atpakaļ tepat rakstīju, esmu otrā, plnānota, bērniņa gaidībās. Tā kā grūtniecības laiks ir pavisam neilgs, tad uzskaitē iešu stāties janvāra sākumā.

Atceros, ka sākumā man pašai šī ziņa, ka pieteicies mazulis, vienlaikus bija liela prieka un baiļu pilna. Jo sanāca tieši paliekot stāvoklī, arī saķert saaukstēšanos Un pazaudēt savu tēvu.

Pagaidām par laimi mani satraukumi un bažas ir mazinājušies un ar nepacietību sāķu gaidīt punča aušanu un pirmās kustības. Jo vienīgais, ko pagaidām izteikti jūtu, ir neparejošā ēstgriba ļoti bieži. 

Bet ne par to šoreiz mans raksts. Rakstu drīzāk, nevis, lai stāstītu par sevi, bet tādēļ, ka gribu dzirdēt daudz un dažādos citu māmiņu pieredzes stāstus. Un šoreiz par otra bērniņa ienākšanu ģimenē.

Kā jums, tām, kam vairāk par vienu bērniņu, pagāja otra bērniņa gaidīšanas laiks? Kādas bija sajūtas pašai, bērnu tēvam un pirmdzimtajam? Kā dzīve mainījās otrādas grūtniecības laikā un pēc bērniņa piedzimšanas? 

Ļoti interesē dažādi piedzivojumu un pieredzes stāsti. Lai brīvā brīdī būtu, ko palasīt. :)

23. Jan 2018, 15:29

Es arī esmu tikko svaigi uzzinājusi par otrā, plānotā, bērniņa pieteikšanos. Pietam absolūti dīvainā un ātrā laikā, nezinu kā man izdevies, bet grūtniecībai visticamāk ir 1 .nedēļa, bet to apstiprināja gan grūtniecības tests, gan HCG analīzes. Esmu ļoti priecīga, jo gribējām un centāmies, vīrs arī, bet tas vēl mēģina sagremot reālo faktu 😃
Es ļoooti ceru ka viss būs labi un mazais juniors turēsies un augs 😀
Savukārt kapēc es rakstu, ja prasi pieredzes stāstus, tāpēc, ka ceru ka tu padalīsies ar savu pieredzi un arī pārējās dāmas, jo arī mums tas būs priekšā 😀

ziemelbriedis ziemelbriedis 18. Dec 2017, 10:49

Man atkal, liels pārsteigums dzemdību nodaļā bija, ka mans pirmais mazais mazulītis, pekšņi piedzimstot otrajam bija milzīgs 😀
greizsirdība mums izpalika, vai nu arī gaidiju, dikti lielu, bet bij dikti maza.
grūtniecības laika grūtakais, bij pieradinat pirmo, ka mamma nevar ejot nest opa, tik uz ielas var samīļot un klēpītī paņemt sēžot. Un pieradinat gulet sava gultā, bet piedzimstot otrajam, nakts vidū tapat visi bij salīdusi vecaku gulta un gulējām četrata 😀

D.V. D.V. 17. Dec 2017, 17:50

Šobrīd gaidu otro bērniņu (14ned.) meitiņai 2,6g , ir satraukums kā būs, jo meitiņa bez manis nekur, uz bērnudārzu neiet un pašlaol neplānoju laist. Guļ mūsu guļamistabā, nezinu kā būs, kad piedzims otrs mazais vai viens otram netraucēs...greizsirdība arī biedē! Bet ceru, ļoti ceru, ka viss būs labi!

mamma88 mamma88 16. Dec 2017, 23:58

Kad biju tada pasa situacija, domaju ka bus, ka tiksu gala, bet patiesiba viss jau ir vienkarsi. Vieniga problema bija vecaka berna greizsirdiba, kuru es nebiju gaidijusi tada mera un izpausmes. Bet ari tas ir parejosi.
Lai jums pozitivs un priekpilns sis laiks.