Vēl 2,5 mēneši un mazulis būs klāt

27. May 2014, 09:47 Anita.k. Anita.k.

Vēl tikai 2 ar pusi mēneši un mazulis būs klāt. Tas liekas tik drīz, ka jāsāk domāt, kur gan tas laiks ir palicis..

Mazais vēdera iemītnieks šonedēļ sācis tik cītīgi vingrot, ka arī tētis ar aci var redzēt, kur viņš baksta. Tā kā šīs sajūtas mums ir pirmo reizi, tad esmu sajūsmā par katru dunktu, ko sajūtu. Visjocīgākās ir tās, kuras seko kā atbilde manam pabikstienam. Sanāk itkā sarunāties - sabakstīties ar mazuli. :)

Šodien sāku spriedelēt par savām smieklu lēkmēm, kuras grūtniecības laikā ir daudz biežākas un skaļākas. Īstenībā tagad liekas, ka smiekli ir kļuvuši daudz "garšīgāki". Diez mazulis arī būs priecīgs, smaidīgs, ja man sanāk tik daudz smieties. Un smieties es varu par pilnīgi visu. Vīram tas īsti nepatīk, jo nevaldāmi smiekli piemeklē arī visnepiemērotākās vietās, bet ko lai dara, ja tā.. :) Kam nepatīk, lai neklausās. :)

Beidzot esam sākuši domāt arī par nepieciešamo lietu iegādi, bet vispirms plānojam sastādīt sarakstu, kas ir vajadzīgs vispirms un ko var atstāt uz vēlāku. Kā sapratu pirmsdzemdību sagatavošanas kursos, tad nepieciešamo lietu saraksts ir bezgala garš un arī tas, kas ir nepieciešams līdzi uz slimnīcu. Tā kā bez saraksta neiztikt, lai nekas neaizmirstas, kaut arī pirmreizējā situācija rada nelielu apjukumu.