Vēdera vīruss pēdējā trimestrī

Vēdera vīruss pēdējā trimestrī

26. Oct 2016, 09:25 FejuFeja FejuFeja

Vēl aizvakar ieminējos, ka spēks un enerģija mani pilnībā pametusi. Jāteic, ka šīs dienas nav nesušas uzlabojumus, un vēl vakar nevarēju pacelt ne roku, ne arī vecākajam dēlam aiziet pakaļ uz bērnudārzu. Vienkārši jutos briesmīgi.

Sazvanot ārsti, vilkām kopā visus manus simptomus un secinājām, ka, visticamāk, esmu pārmantojusi dēla pagājušās nedēļas slimību. Bezspēks, vemšana, pilnīgs apetītes zudums. Man bonusā tam visam arī vēl velk vēderu, par ko satraucos visvairāk, tāpēc daktere teica, ja rīt nepaliek labāk, došos pie viņas apskatīties punci uz sonogrāfijas aparāta, lai sirsniņa būtu mierīgāka.

Tagad, kad esmu tik tikko iesoļojusi 33.nedēļā, sarunājos ar punča iemītnieku un lūdzu, lai viņš manā vēderā paviesojas vēl vismaz 4 nedēļas. Tur taču ir tik silti un labi! Es, savukārt, no savas puses viņam apsolu būt ļoti uzmanīga, nepārslogot punci ar garām pastaigām un citām fiziskām aktivitātēm.

Patlaban esmu iepirkusi Smecta pulverīšus, jogurta kapsulas un bio lakto jogurtiņus. Centīšos pēc iespējas ātrāk tikt vesela, jo tikai tad, kad jūtamies draņķīgi, esam slimi, spējam novērtēt to fantastisko sajūtu, kā ir tad, kad esi vesels.

Patiesi ceru, ka viss būs labi, jo šo nakti esmu pavadījusi neguļot, prātā apsverot visdažādākos scenārijus, kas ar mani notiek.

Vai arī Tev ir gadījies grūtniecības laikā saslimt ar kādu no vēdera vīrusiem?

princesemince princesemince 27. Oct 2016, 09:00

Pirmajā grūtniecībā vēdervīrusu piedzīvoju pirmajā trimestrī vai otrā trimestra pašā sākumā. Jā, tā vemšana laikam trakākais, jo pie krampjiem no tās sākas viegla paranoja, ka bēbi var ārā izstumt.