Vecmāmiņas dienasgrāmata- tuvojas 29. nedēļa

Vecmāmiņas dienasgrāmata- tuvojas 29. nedēļa

06. Feb 2013, 16:38 nosiguldas nosiguldas

Laiks steidzas, tuvojas pavasaris un laiks, kad mūsu mājā ienāks mazais puišukiņš. Mēs visi ļoti gaidam šo notikumu. Ne viss gan rit kā gribētos. Viss sākās divas nedēļas atpakaļ, kad mazā kate atnesa mājās gripu, saslimu es ar komplikācijām bronhītu un neskatoties uz to, ka mazā māmiņa dzīvoja pie vecvecākiem, nedēļas beigās viņa atbrauca mājās. Protams man bija jāuzstāj, ka vēl ir par agru, ka pastāv risks saslimt, bet viņa tik ļoti gribēja uz mājām. Bija klepus un jutu, ka viņa slikti jūtās morāli. Pēc divām dienām klepum pievienojās temperetūra 39 un galvassāpes , ko ar paracetamolu nevarējām nosist. Izmēģinājām visus tautas līdzekļus, konsultējāmies ar ārstu, bet pēc otrās diennakts sāka sāpēt ribas un trešajā dienā pieņēmu lēmumu izsaukt ātro palīdzību. Temperatūra nekritās, trūka spēka un es vairs nevarēju uz to noskatīties, vismazāk protams gribējās lai viņu ved uz infekciju slimnīcu. Bet neko darīt, tagad ārstējamies slimnīcā un esam tikušas pie plaušu karsoņa.

Nevaru aprakstīt, ko jūtu, es visu laiku pie sevis lūdzu dieviņu, lai palīdz maniem mīļajiem ,jo protams, ka saprotu kāds tas ir risks, 28. nedēļā attīstās bērniņa plaušiņas. Es sev visu laiku atkārtoju- VISS BŪSS LABI.

Šodien jau pašsajūta pavisam laba, sāk gribēties ēst. Esam tikušas pie alerģijas pret C vitamīnu, tā kā tā arī vēl viena problēma. Pēc nedēļas sola, ka iespējams tiks uz mājām.....

nosiguldas nosiguldas 07. Feb 2013, 08:54

PALDIES LIELS JUMS VISĀM.

07. Feb 2013, 00:30

Labas domas, labas domas, labas domas! Turieties. 🤗

aab aab 06. Feb 2013, 18:58

turaties! mēs domāsim labas domas un turēsim īkšķus 😀

nosiguldas nosiguldas 06. Feb 2013, 17:04

paldies Ilzīt, 😀

mamma27 mamma27 06. Feb 2013, 16:41

ai, nu gan traki. bet turaties, veseļojaties un viss būs labi!🌷