Vai tu sauļojies grūtniecības laikā?

Vai tu sauļojies grūtniecības laikā?

09. Aug 2013, 14:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, dārgās māmiņas. Šajā vasarā varam baudīt saulīti un karstumu, mums vēl ieplānots vasaras beigās nedēļu ilgs ceļojums uz Bulgāriju.

Sakarā ar to, es, protams, bieži esmu pie jūras, jo izturēt šo karstumu pilsētā ir patiešām neiespējami.

Pludmalē ieziežos ar saules aizsardzības krēmu, bet vēderiņu ieziežu ar spēcīgākas aizsardzības krēmu, ko parasti izmantoju bērnam. Kad spēlējos ar dēlu smiltiņās vai esmu pie ūdens, kamēr viņš peldās, arī mans puncītis tiek pie saulītes. Un kad guļu un sauļojos, piesedzu puncīti ar lakatiņu vai dvielīti.

Peldēties atklātās ūdens tilpnēs parasti ilgi nemēdzu, bet aptuveni pirms nedēļas, karstuma nomocīta, tomēr peldējos jūrā un ezerā.

Māmiņas, vai jūs sauļojāties un peldējāties grūtniecības laikā?

Kāds jums bija peldkostīms?

Kādus saules aizsardzības līdzekļus jūs lietojāt?

Visām patīkamu dienu!

Sabīne un Punča iemītniece

09. Aug 2013, 19:22

Šobrīd ir 38. nedēļa. Nekad agrāk pie jūras nevilka un peldēties negribējās. Sauļoties patika. Tagad ir tā, ka dienā varu uz jūru iet pat 2-3 reizes. Peldos gan naktī, gan lietū, gan karstumā, gan vēsumā. Vienkārši tā gribas.
Sauļojos arī- tā, lai jūtu, ka pati jūtos labi. Neslēpjos un neizvairos. Kad paliek par karstu, eju ēniņā.
Jāatceras, ka bēbīša spārdīšanās nenozīmē nepatiku, bet gan tieši otrādi.
Speciālos krēmus nelietoju. Peldkostīms ir divdaļīgs, vecie gan nederēja, aizņēmos no mammas 😃
Pie mums saule un labs liks ir tik īsu brīdi, kur nu vēl no tās slēpties. Sevišķi, ja tas māmiņai sagādā prieku un patīkamas sajūtas.
Peldes taču uzlabo asinsriti, elpošanas sistēmu, ir laba asinsvadiem un patiesībā nevaru izdomāt nevienu iemeslu, lai to nedarītu. Protams, svarīgi ir pēc tam nomazgāties ar mājas ūdeni 😀

saulux10 saulux10 09. Aug 2013, 18:04

Es grūtniecībās abās sauļojos,jāsaka ka pašu punci tik uz 10 minūtēm,ne ilgāk un arī skatījos,lai pati jūtos labi 😀

siiiceee siiiceee 09. Aug 2013, 16:52

es arī sauļojos ,kad gribās un laikapstākļi atļauj,tad paņemu suņus un braucam uz jūru saulēties. kā arī aprīlī biju 10 turicijā uz kūrortu, kur arī saulējos, bet uz vēdera turēju mitru dvielīti. tagad sauļojos ar peldkostīma apakšu un krekliņu, atklāti savu punci saulei nerādu, jo nejūtos ērti,lai gan vecmāte teica un esmu lasījusi ,ka uv stari tieši pie punčiemītnieka nevar tikt, bet tomēr ,jūtos ērtāk ,ja puncis piesegts 😀 un peldēties arī eju un grūtniecēm ,zināmās peldvietās tas pat ir ļooooti ieteicams /protams,ja ar grūtniecību viss ir normas robežās/ 😀

09. Aug 2013, 16:14

jā, un peldos arī, katru dienu šajā karstajā laikā.

09. Aug 2013, 16:13

sveika!
vēl vakar biju kārtīgi nosauļoties pie jūras 😀
gan pirmajā, gan šajā grūtniecībā sauļojos. daktere teica, ka grūtniecēm tas ļoti vajadzīgs, lai uzņemtu vitamīnus.
Peldkostīms man ir viens kopējais, ko pirku pirmajā grūtniecībā, bet pašlaik patīk iet ar atsevišķo. jāskatās, kā tev ērtāk.
saules aizsarglīdzekļus nelietoju, vienīgi pēc sauļošanās uzsmērēju "Dzintara" balzamu, kas tam arī domāts. jāskatās, kāda āda, laikam jau labāk kaut ko lietot arī pims sauļošanās.