Unikāls foto: mazulis dzimstot satver ārsta pirkstu

Unikāls foto: mazulis dzimstot satver ārsta pirkstu

08. Jan 2013, 08:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Par vienu no 2013. gada pirmajām interneta sensācijām kļuvusi fotogrāfija, kurā iemūžināta meitenītes dzimšana ar ķeizargrieziena palīdzību - redzams, kā mazulis pastiepis rociņu no mātes dzemdes, satverot ārsta pirkstu.

Fotogrāfiju savā sociālā tīkla Facebook profilā pagājušā gada beigās publicēja  9. oktobrī dzimušās meitenes vecāki. Pārsteidzošā uzņēmuma autors ir mazuļa tēvs, kurš piedalījās dzemdībās.

Meitenīte, kurai dots vārds Nevaeha (otrādi rakstīts angļu valodas vārds Heaven - Paradīze jeb Debesis), nāca pasaulē Rendija un Alīsijas Atkinsu ģimenē ASV Arizonas štatā.

"Ārsts mani pasauca un sacīja: paskat, viņa satvērusi manu pirkstu," Rendijs pastāstīja televīzijas kanālam 3TV News. "Es pieskrēju un ātri to nofotografēju, jo biju ļoti pārsteigts, redzot kaut ko tādu."

Rendija sieva Alīsija ir profesionāla fotogrāfe, kurai pieder fotostudija A Classic Pin-Up.

Pie Facebook ievietotā attēla jaunā māmiņa ierakstījusi: "Pirms desmit nedēļām man bija ķeizargrieziens, kad mana meitiņa pasniedzās no mana vēdera un satvēra doktora Soijera pirkstu, bet mans vīrs šo brīnišķīgo mirklu iemūžināja. Patiešām satriecoša fotogrāfija. Šīs atmiņas vienmēr paliks ar mums."

Lai arī ģimenei fotogrāfija ir ļoti nozīmīga, Alīsija un viņas vīrs bija ļoti pārsteigti, cik ātri tā iekaroja popularitāti internetā.