Topošās vecmāmiņas dienasgrāmata- 24. nedēļa

Topošās vecmāmiņas dienasgrāmata- 24. nedēļa

02. Jan 2013, 12:51 nosiguldas nosiguldas

Nu lūk ir sācies jaunais gads - čūskas gads. Mans mazdēliņš ir iesoļojis 24. grūtniecības nedēļā, jā vēl neminēju, pēdējā sonogrāfijā viņš vēlīgi parādīja, ka būs vīrietis, lai viņu nesauktu par meiteni, tā nu tagad zinām, ka mums būs Gustiņš. Tā ir pagaidām, vārdiņš protams vēl var mainīties. Jauneklis ir kārtīgs nebēdnis. Jo vispirms kārtīgi izstiepjas mammas puncī bet pēc tam savelk kājiņas un kārtīgi iesper, ar ko paziņo, ka ir pamodies, vai ja viņam kaut kas nepatīk. Lielajā pasaulē Gustiņs dosies aprīlī, domāts beigās, bet gan jau viņs pats izvēlsies dienu, kas viņam patiks vislabāk.

Mazā māmiņa jūtas labi un līdz ar to, arī es esmu mierīga. Katrīne gaida mazo puisīti ar kuru viņa spēlēsies. Kad tētis viņai stāstīja, ka sākuma tā nebūs, viņa ļoti domīgi visu noklausījās un tad noteica, tad es viņu auklēšu.

Es ļoti priecājos par to, kas notiek, jo manai mīlulītei ir blakus jauks cilvēks, kas gaida viņas mazuli kā savējo un ,tas dod savu, jo šaja laikā ir ļoti svarīgi, lai blakus būtu kāds, kas tevi ļoti mīl.

20130102124800-97347.jpg

Arī es lēnām bet mērķtiecīgi gatavojos sava mazdēliņa ienākšanai ģimenē. Lēnām lieku kopā visu nepieciešamo, drēbītes, citus sīkumus. Jaunais gads ir sācies ar pirmo nopietno darbu, sāksim remontu Kates jaunaja istaba, jo Kika tagad pārvāksies uz pirmo stāvu, kur ir visērtāk ar mazulīti.

Laika jau vēl diezgan, bet tas paskries ātri un tapēc viss jādara laicīgi, lai nebūtu nekādas steigas.

nosiguldas nosiguldas 02. Jan 2013, 20:06

paldies😀

02. Jan 2013, 17:37

Es vnm lasu tavus blogus un priecaajos par mazo maaminju.
Lai viss izdodas. 😀