Topošās vecmāmiņas dienasgrāmata: gaidām 22.aprīli!

Topošās vecmāmiņas dienasgrāmata: gaidām 22.aprīli!

20. Feb 2013, 14:44 nosiguldas nosiguldas

Pavasaris, Pavasaris, drīz būs klāt siltāks laiks un saulīte biežāk uzspīdēs. Mūsu laimīgais datums ir 22. aprīlis. Es gan visu laiku smejos, ka nebūs gan vērsītis, mans mazais mazdēliņš būs auniņš tāpat kā omīte. 

Smagā slimošana ir atkāpusies un  ne bez Jūs palīdzības, jo visas labās domas materializējas, par to es jau ne reizi vien esmu pārliecinājusies. Liels liels paldies. Plaušu karsonis atkāpās vēja spārniem, nedēļas laikā un nu mazā mammīte ir mājās un lēnām atgūst spēkus. Vakar devos paskatīties savu mazo puišuku, sonogrāfija bija ārpus kārtas, lai pārliecinātos, ka pēc slimošanas viņš jūtās labi. 

Tad nu tā esam starp 30/31 nedēļu, augam lieli, kājeles būs garas, kā jau puisim pienākās, un galu galā lielais brālis, kad dzima tika nosaukts par sienāzīti, tātad arī māsas pirmam dēliņam būs garas kājeles un perspektīvē 2.metri bez cepures. Mēs sveram 1600, tā kā jau labi apvēlušies. Vēl divi mēneši un mājā ienāks jauna dzīvībiņa.

Es tik ļoti gaidu šo brīdi un man liekas pilnīgi nesaprotami, kad lasu, ka vecvecāki nemaz neliekās ne zinis par saviem mazbērniem. Lai nu kā katram savas prioritātes. Es vienmēr esmu gribējusi daudz bērnus, tapēc esmu priecīga par savu meitiņu un vedekliņu, kas cīnās par savu mazulīti,kas ar pusgada starpību ieradīsies pie mums. 

Es esmu atradusi iekšēju mieru un man pašai ir pārliecība, ka viss būs kārtībā. Kad abas runājām, meitiņa atzinās, ka ir nedaudz bail un saprot, ka bērnam piedzims bērns. Es gan esmu pārliecināta, ka viņa būs pasakaina mamma savam mazulim. Skatos uz viņu un redzu sevi ,kad gaidīju savu pirmo mazuli, tās pašas domas, tie paši vārdi un tas vien liecina, ka viņa ar visu tiks galā, tāpat kā es kādreiz. Man ļoti pietrūka mammas, viņa fiziski bija man blakus, bet man pietrūka iespēju viņai pieglauzties un izrunāties.  Es gribu būt savai mazajai māmiņai atbalsts ne tikai pieskatot mazuli, bet arī visā citā, kas viņai būs nepieciešams, jo es viņu ļoti ļoti mīlu.

nosiguldas nosiguldas 21. Feb 2013, 12:53 mazais91

paldies😀

21. Feb 2013, 10:44 nosiguldas

Lasu Tavus rakstus ar aizrautību - TU BŪSI LIELISKA VECMĀMIŅA! UN TU ESI LIELISKS ATBALSTS SAVAI MEITIŅAI! Mana mamma arī mani dikti vaktēja un uzmanīja. Uztraucās, par katru manu nopūtu. Tas tiešām deva tādu iekšēju mieru. Ka ir kāds, kurš Tevi saprot. 🌷

nosiguldas nosiguldas 21. Feb 2013, 08:56 MazinjaaMinka

Lai tev veicas, bet to, kas ir bailes un tā atbildība kura tevi sagaida, tu patiesi apzināsi tikai pēc bērniņa piedzimšanas. Mūsu ģimenē tam mana meita pirmo reizi izgāja cauri, kad piedzima mazā māsa, tapēc viņa ne pēc nostāstiem zin ,cik viss ir nopietni un nav nemaz tik viegli, kā izskatās, kad gaidam savu pirmo. Arī es nebaidījos, kad gaidīju dēlu, bet gaidot meitu, man bija ļoti bail un lasot ko raksta meitenes tas tā notiek parasti, jo otro bērnu gaidot mēs jau zinām uz ko ejam un ko tas no mums prasīs.

Supersausins Supersausins 20. Feb 2013, 18:01 nosiguldas

Nu man delins izdomaja nakt pasaule 18aprili,lai gan vajadzeja ap 6 aprili.😀

nosiguldas nosiguldas 20. Feb 2013, 17:37 supersausins

paldie s. kurš ir tavs datums😀

nosiguldas nosiguldas 20. Feb 2013, 17:37 raspberry

iespējams, ka tā tikai liekas. Vecākiem bērni ir visu mūžu

Supersausins Supersausins 20. Feb 2013, 17:35

Man loti interesanti ir palasit tavus bpogus jo vini ir rakstiti ar izjutam😀
Tik jauka datuma ka aprilis..man delins ar pagaso gad dzima aprili😀

nosiguldas nosiguldas 20. Feb 2013, 15:40 MazinjaaMinka

😀 abām 21

mamma27 mamma27 20. Feb 2013, 15:22

ai kur ātri paskrēja laiks...... Lai jauki pēdējie punču brīži. Un lai mazajam jauka satikšanās ar mammīti.🌷