KONKURSS: Meklējam topošās māmiņas blogeres

KONKURSS: Meklējam topošās māmiņas blogeres

26. Jan 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs meklē jaunas blogotājas - topošās māmiņas! Tieši tā, mēs zinām, jums ir, ko mums pastāstīt, jo gaidību laiks ir TIK fantastisks! Un jā - arīdzan neatkārtojams, ar visām skaistajām emocijām, izdzīvotajām nebūšanām. Jo neviena grūtniecība nekad vairs nebūs tāda, kā šī. Esat gatavas dalīties ar mums savos piedzīvojumos?

Gatavošanās dzemdībām ir īpašs laiks topošajai māmiņai, kad ir neskaitāmi jautājumi, neskaidrības, tāpēc Māmiņu Klubs nāks Tev talkā ar padomiem.

Ko Tu iegūsi?

Vispirms jau Tu iegūsi iespēju uzdot jautājumus mūsu speciālistiem un saņemt atbildes  uz sev interesējošiem jautājumiem gan par dzemdībām, gan bērniņa kopšanu, gan pašai par sevi, kā arī iespēju dalīties savās sajūtās ar citām māmiņām.

Bet, protams, neiztikt arī bez balvām!

Piedāvājam savā īpašumā iegūt fantastisku grāmatiņu no Zvaigzne ABC!

"Draudzeņu padomi grūtniecībā"

20150114144728-69469.jpg

Vairāk par grāmatu uzzini - www.zvaigzne.lv

Viss, ko ārsts tev nepastāstīs – PRAKTISKI, SMIEKLĪGI UN MIERINOŠI ieteikumi attiecībā uz rīta nelabumu, grūtnieču apakšveļu, seksu, pēkšņām iegribām pēc kaut kā salda/sāļa/skāba un daudz ko citu

"Tavam ārstam ir kaudzēm norādījumu, tava mamma, uzzinājusi jaunumus, labprāt sapirktu mazuļu drēbītes veselai bērnudārza grupiņai, un visas kolēģes apber tevi ar stāstiem no sērijas “man bija tā”... – bet kurš gan grūtniecei var sniegt vislabākos padomus?
Protams, draudzenes! Īpaši tās, kuras pašas piedzīvojušas grūtniecības prieku un satraukumu, ārējās grūtības un iekšējos amerikāņu kalniņus, dzemdības un mātes laimi. Šajā grāmatā dzemdētāja-veterāne Vikija Aiovina uzrunās tevi tā, kā spēj tikai laba draudzene. Viņa pastāsta par tiem sīkumiem, kurus tu, iespējams, kautrējies apspriest ar savu ginekologu, atbild arī uz dīvainiem jautājumiem un sniedz virkni praktisku padomu, neaizmirstot, ka arī grūtniecības laikā ir svarīgi spēt saglabāt humora izjūtu un veselo saprātu."

Kā iesūtīt blogu, ja vēlies blogot?

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti savu blogu, pastāsti, kā saprati, ka esi bērniņa gaidībās, pastāsti, vai grūtniecība bija plānota vai tomēr nē. Kā visu uztvēra tava otrā pusīte? Kādas bija tavas sajūtas? Kādas pārdomas tevī bija?
  • Izvēlies sadaļu Grūtniecība un tagus, kas atbilst Jūsu grūtniecības laikam Topošo-māmiņu-klubs un 1.trimestris
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Tava pieredze noteikti noderēs arī citām sievietēm, kas plāno grūtniecību, un, protams, arī tām, kas tikko par grūtniecību uzzinājušas! Dalies savā priecīgajā mirklī kopā ar mums!

Māmiņu Klubs

Neliela piebilde: ja esi grūtniecības laika pašā sākumā, vari sākt blogot arī anonīmi :)

Balvu izspēlēsim 27.janvārī

cecii cecii 19. Jan 2015, 20:05 Pelcuminka

Tu raksti ļoti saistoši un grēks būtu neaicināt "atpakaļ studijā". Pēc ilgāka pārtraukuma pat būtu interesantāk. Vēl jo vairāk, ja lielais brīdis tuvojas un tagad tik viss sāksies.👋

Liene Krúza Liene Krúza 16. Jan 2015, 20:55

Isteniba ir jatvel laiks,lai baigi blogotu.k.ko tapat uzrakstit ir savadak😀

cecii cecii 16. Jan 2015, 15:07

Diez kā iet iepriekšējai blogerei - pelcuminka (vai kaut kā tā). Varbūt esmu palaidusi garām viņas blogus...

16. Jan 2015, 10:10

aizsūtīšu linku. 😀

Liene Krúza Liene Krúza 16. Jan 2015, 09:16

Si iespeja jaatstaj tai, kura tiesam mak blogot ne tikai k.ko uzrakstit...... Eh, pie tadam es nepiederu, kura mak k.ko forsu uzmest.... Reizem varbut ja, bet tas pec noskanojuma, emocijam. Kaut tiesi grutniecibas laika ir tas feinas un varbut ne tik feinas izpauzamas emocijas...