Topošās māmiņas aicina piedalīties dokumentālajā filmā

14. May 2018, 12:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dokumentālās filmas “36 mēneši” radošā komanda meklē jaunas sievietes – topošās māmiņas, kas vēlētos piedalīties dokumentālajā filmā par grūtniecības procesu un tā emocionālajām un psiholoģiskajām niansēm. 

Filma "36 mēneši" būs personisks un emocionāls stāsts par sabiedrībā reti aplūkotu, taču ļoti svarīgu tēmu - sievietes psiholoģiskajām sajūtām grūtniecības laikā. Filmu veido studija "Ego Media", režisori Armands Začs un Liene Linde, projektu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds. Filmas pirmizrāde paredzēta 2019. gadā.

Filma dokumentē sieviešu grūtniecības periodu pilnā garumā – no pirmajiem grūtniecības mēnešiem līdz pat dzemdībām, liekot arī pašām varonēm aktīvi iesaistīties filmas veidošanas procesā. Viens no filmas mērķiem ir dot iespēju izteikties pašām sievietēm un ļaut tām izstāstīt savus stāstus.

Filmas veidotāji lūdz atsaukties topošās māmiņas līdz 25 gadu vecumam pieteikties dalībai filmai. Nav nepieciešamas latviešu valodas zināšanas vai iepriekšējas zināšanas par filmu veidošanas procesu.

Lai gūtu ieskatu filmas iecerē un estētikā, piedāvājam ieskatīties filmas treilerī->>