Topošā māmiņa Melānija apmeklē grūtnieču vingrošanas nodarbības Vecāku skolā

26. Feb 2018, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Topošā māmiņa Melānija ar raidījuma Māmiņu klubs starpniecību ļauj mums ieskatīties topošās māmiņas ikdienā.

Līdz šim nelielas pastaigas ar suni un mājas darbi bija Melānijas aktivitāšu absolūtais minimums, tomēr šobrīd, esot gaidībās Melānija pirmo reizi pa īstam nokļuva Māmiņu pasaulē, apmeklējot topošo māmiņu vingrošanas nodarbības Māmiņu kluba Vecāku skolā pie fizioterapeites Kristīnes Asonovas.

Pirms nodarbības Melānijai šķita, ka vingrošanas nodarbības ir par to, lai ir labi māmiņai un tad labi būs arī bērniņam. Pavisam īsi uz šo skatoties tā arī ir, bet grūtnieču vingrošanas laikā fizioterapeite dalās ar noderīgiem ieteikumiem, kas var palīdzēt tikt galā ar dažādām situācijām.  

20180226104715-80154.jpg

Ko Melānija un citas topošās māmiņas iegūst nodarbības laikā?

  • Iemācās pareizi elpot
  • Aktivizē muskuļus un uzlabo ķermeņa tonusu
  • Saņem atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem
  • Uzlabo savas asinsrites sistēmas darbību
  • Apgūst vingrojumus iegurņa pamatnes muskulatūrai, kas palīdz ivairīties no urīna nesaturēšanas problēmām un noslīdējumiem

Fizioterapeite Kristīne Asonova norāda, ka dzemdību vingrošanas nodarbības nav tikai fizisku vingrojumu izpildīšana, bet šīs nodarbības ir Īpašas arī to, ka gatavojoties dzemdībām nodarbības laikā mācāmies pareizi elpot, aktivizēt starpenes muskulatūru, lai dzemdībās būtu vieglāk.

20180226104954-91193.jpg

Melānija pēc nodarbības atzīst, ka elpot nav viegli un tas ir jāmācās, tāpēc iesaka arī citām māmiņām izmantot iespēju un apmeklēt vingrošanas nodarbības un iepazīt sevi labāk un palīdzēt izprast to, kas notiek gan ar ķermeni gaidību laikā, gan iemācīties to, kas var atvieglot un palīdzēt tikt galā ar dzemdību sāpēm, kā arī palīdzēt savam organismam attapties un atkopties arī pēc dzemdību periodā.

Arī Tu, tāpat kā Melānija, vari doties uz Māmiņu kluba Vecāku skolu un apmeklēt grūtnieču vingrošanas nodarbības pie Kristīnes Asonovas. 

PIESAKIES ŠEIT