Topošā māmiņa Iveta iesaka arī citiem apmeklēt mazuļu hendlinga nodarbību!

Topošā māmiņa Iveta iesaka arī citiem apmeklēt mazuļu hendlinga nodarbību!

21. Feb 2014, 12:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs priecājas par katru Vecāku skolas apmeklētāju, jo mēs zinām, cik svarīgi ir gūt dažādas zināšanas bērniņu audzināšanā, sevišķi, ja runa ir par gaidību laiku, un gaidāms pirmdzimtais. Un tikpat liels prieks ir par katru labo vārdu, ko saņemam pēc nodarbības savā virzienā. Tad mēs tiešām atkal un atkal pārliecināmies par to, ka mūsu Vecāku skolā strādā labākie speciālisti savā jomā! Atsauksmi šoreiz iesūtījusi topošā māmmiņa Iveta, kas paviesojās Mazuļu hendlinga nodarbībā pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas!

Par šo nodarbību uzzināju Māmiņu kluba mājas lapā. Gribēju jau ātrāk iet, bet visas vietas jau bija aizņemtas, tāpēc janvāra sākumā vaktēju katru dienu, kad būs nodarbību grafiks uz februāri un momentā pieteicos. 

Ko ieguvu nodarbībā?

Ieguvu ļoti daudz no šīs nodarbības, jo iepriekš nebiju saskārusies ar maziem bērniem (man būs pirmais bērniņš un iepriekš nevienu zīdaini auklējusi pastāvīgi neesmu). Galvenā atziņa, ko ieguvu, ko un kā nevajag darīt, lai nenodarītu pāri savam bērnam. 

Fizioterapeites darbu vērtēju kā ļoti profesionālu. Visa informācija tika pasniegta ļoti nepiespiesti, 2 stundas pagāja vienā mirklī. Man prieks, ka šādi profesionāļi atrod laiku, lai cilvēkiem iemācītu darīt principā to, lai viņai pēc tam nebūtu šīs kļudas jālabo. Tā doma, ja mēs kā topošie vecāki iemācamies kā pareizāk bērniņu celt, ģērbt, vannot utt., jo pēc tam mazāk iespēju, ka būs jāved bērniņš uz masāžām dēļ palielināta tonusa vai dēļ kā cita.

Nodarbību iesaku arī citiem!

Es noteikti ieteiktu šo nodarbību VISIEM topošajiem vecākiem, jo man pašai daudz kas bija jaunums par bērniņa apkopšanu ikdienā - kā pareizāk apģērbt, lai pašam bērniņam tas sagādātu prieku, kā pareizi turēt, celt.
 
Tā kā man jau tuvojas dzemdību datums, tad topošo vecāku lekcijas vairs nepaspēšu apmeklēt. Vērtīgākas man liekas lekcijas vecākiem ar mazuļiem - kaut vai tas pats hendlings, jo tad jau ir reāla iespēja to uzreiz mācīties praktiski. Domāju, ka es noteikti apmeklēšu kādu lekciju kopā ar mazuli, bet skatīšos pēc vajadzības, kas tieši būs aktuāls.

Paldies, ka ir šāds klubs un nodarbības. 

 
Ar cieņu,

Iveta

Mazuļu hendlings topošajiem vecākiem 

20121024143921-24433.jpg

Nodarbību vada viena no Latvijā atzītākajām fizioterapetēm Klaudija Hēla.

Uz nodarbību aicinām gan topošās māmiņas, gan arī topošos tētus.

Kur notiek?

Māmiņu kluba mājīgajās telpās, Vīlandes ielā 1, 2. stāvā (ieeja no Elizabetes ielas)

Cik maksā?

€ 22/Ls 15,46 pārim, € 15/Ls 10,54 vienai

Aizpildot pieteikumu, sadaļā "piezīmes" atzīmē - nāksi viena vai kopā ar tēti.