Topošā māmiņa Anda: Klaudijas Hēlas darbu vērtēju visaugstāk

Topošā māmiņa Anda: Klaudijas Hēlas darbu vērtēju visaugstāk

25. Feb 2014, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai arī jūs esat apmeklējušas Māmiņu Kluba Vecāku skolā kādu nodarbību pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas? Lūk, vēl vienas topošās māmiņas atsauksme par to, kā tad viņai gāja, un kā patika mazuļu hendlinga nodarbībā!

Zināšanas ar laiku jāatjauno

Šis man būs otrais bērniņš, tāpēc jau zināju par Klaudiju Hēlu no Māmiņu Kluba TV raidījuma. Viņu kā labu speciālistu man ieteica arī mana daktere Rīgas Dzemdību namā.

Vecākajam dēlam ir jau 4 gadi, tad nu daudz kas bija aizmirsies un visu mācījos no jauna, jo zinu, ka pareiza mazuļa ņemšana, celšana un ģērbšana ir ļoti svarīga viņa pilnvērtīgai attīstībai. Līdz ar to ieguvu praktiskas iemaņas, kā to visu pareizi darīt. Kā pareizi mazuli ģērbt, mazgāt, kā viņam mainīt autiņbiksītes, un kā sarunāties ar viņu. Šīs patiešām ir ļoti būtiskas lietas, un no tām ir ļoti daudz kas atkarīgs. Šo lietu zināšana daudz ko maina jau pirmajās stundās pēc bērniņa dzimšanas, kad saskarsme ar viņu tikai sākas.

Nodarbības plusi

Klaudijas Hēlas darbu vērtēju ļoti pozitīvi, man patīk viņas pieeja un attieksme, patīk veids, kā viņa vada nodarbību. Biju tiešām ļoti gandarīta par to, ka izdevās apmeklēt šo nodarbību, jo uz Klaudijas Hēlas nodarbībām ir grūti tikt, brīvās vietas ātri tiek rezervētas. Iešu arī uz dzemdību elpošanas nodarbību pie viņas. Tāpat pēc mazuļa dzimšanas plānoju apmeklēt nodarbības pie viņas jau kopā ar savu jaunāko dēliņu, lai papildinātu zināšanas hendlingā. Salīdzinot ar citiem speciālistiem, kas šajā vecāku skolā ir, Klaudiju Hēlu vērtēju visaugstāk.

Tas, kas man mazliet pietrūka

Protams, ļoti gribētu pēc nodarbības saņemt arī kādu materiālu ar zīmējumiem vai aprakstiem par hendlingu, vai piemēram, praktisku video, lai iegūtās zināšanas mājās varētu atkārtot. Tas bija vienīgais, kas man pietrūka.

Nodarbību iesaku arī citiem!

Noteikti iesaku šo nodarbību apmeklēt arī citiem topošajiem vecākiem, jo tā ir iespēja iemācīties ļoti daudz būtisku lietu. Jau pašā sākumā ir jāzina, kā veidot dialogu ar mazuli tā, lai tiktu veicināta un sekmēta viņa fiziskā un garīgā attīstība, kā arī saskarsme ar vecākiem.

Anda
 

Mazuļu hendlings topošajiem vecākiem 

20121024143921-24433.jpg

Nodarbību vada viena no Latvijā atzītākajām fizioterapetēm Klaudija Hēla.

Uz nodarbību aicinām gan topošās māmiņas, gan arī topošos tētus.

Kur notiek?

Māmiņu kluba mājīgajās telpās, Vīlandes ielā 1, 2. stāvā (ieeja no Elizabetes ielas)

Cik maksā?

€ 22/Ls 15,46 pārim, € 15/Ls 10,54 vienai

Aizpildot pieteikumu, sadaļā "piezīmes" atzīmē - nāksi viena vai kopā ar tēti.