Vecmāte, ārsts, dūla: kam uzticēt bērniņa nākšanu pasaulē? Tiekamies Grūtnieču dienā 8.jūnijā!

Vecmāte, ārsts, dūla: kam uzticēt bērniņa nākšanu pasaulē? Tiekamies Grūtnieču dienā 8.jūnijā!

06. Jun 2016, 10:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kāda nozīme dūlas klātbūtnei dzemdībās? Un kādi ir vecmātes pienākumi dzemdībās? Aicinām uzzināt aktuālo par atbalstu mazuļa nākšanai pasaulē kopā ar vecmāti Baibu Zelku! Gaidām ciemos Grūtnieču dienā, 8.jūnijā!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

12:00 - 13:00 Vecmāte, ārsts, dūla, vīrs, mamma- kāda ir katras iesaistītās puses loma grūtniecības, dzemdību un pēcdzemdību periodā. Rīgas Dzemdību nama vecmātes Baibas Zelkas lekcija.

Bērniņa piedzimšana mūsu dzīvē ir viens no nozīmīgākajiem mirkļiem, tāpēc ir ļoti rūpīgi jāapdomā tas, kādu mēs vēlamies to piedzīvot, jo tas ir sākums tam, kā veidosies mūsu mazuļa dzīve un arī mūsējā, jo mēs turpmāk dzīvosim ar iegūto dzemdību pieredzi, lai kāda tā būtu. 

Patiesi, Latvijā mums ir iespēja izvēlēties cilvēkus, ar kuriem būsim kopā dzemdībās – mums ir iespēja slēgt līgumu ar vecmāti, ar ārstu vai dūlu, taču tik pat labi mēs varam dzemdībām nolīgt visus trīs speciālistus. Tāpat nevar piemirst par topošā tēta lomu gaidību, dzemdību un pēcdzemdību periodā. 

Grūtnieču dienā vecmāte atklās, kā atrast savu īsto uzticamības personu, kā tiek sadalītas šo personu lomas svarīgajā dzīves notikumā.

Tev būs iespēja uzdot jautājumus par dzemdībām Rīgas Dzemdību namā.

Uz tikšanos jau 8.jūnijā!

Māmiņu Klubs

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>