Grūtnieču dienā satiec dzemdību nodaļu speciālistus!

Grūtnieču dienā satiec dzemdību nodaļu speciālistus!

21. Oct 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai esi gaidībās un vēl neesi izlēmusi, kur sagaidīt savu mazulīti? Nāc uz Grūtnieču dienu! Šī ir tava iespēja iepazīt tuvāk trīs dzemdību iestādes, izmanto to! Tāpat uzzināsi arī visu par Cilmes šūnām un to nozīmi tava bērna un ģimenes nākotnē!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAS APMEKLĒJUMAM ŠEIT>>

12:00 -12:45 Cilmes šūnas un to uzlabāšana nākotnei

Kas ir cilmes šūnas, kā tās vispār paņem, kā uzglabā, un kādiem nolūkiem tās nākotnē var noderēt? Cilmes šūnu raksturīgā iezīme ir to pašatjaunošanās un spēja veidot dažādu audu šūnu tipus. Vai zināji, ka tās var būt lielisks palīgs ne tikai tava bērna veselības un pat dzīvības glābšanā nākotnē? Tās var noderēt arī tev! Sagatavo jautājumus un uzzini visu par cilmes šūnām! Uz tiem atbildēs iVF RIGA Biotehnoloģiju un cilmes šūnu centra pārstāvis.

13:00 -14:00 - Rīgas Dzemdību nams

Vecmāte Baiba Zelka pastāstīs tev visu par Rīgas Dzemdību nama iespējām, kas tiek piedāvātas topošajām un jaunajām māmiņām. Droši jautā gan par topošās māmiņas pirmsdzemdību aprūpi, tāpat arī par to, kā šeit rūpējas par jaundzimušajiem. Iepazīsti tuvāk arī Dzemdību centra iespējas, kā arī jautā visu par dzemdību atsāpināšanu!

14:15 -15:15 - Siguldas slimnīcas Dzemdību nodaļa

Siguldas slimnīcas Dzemdību nodaļa atrodas pasakainā vietā, uzzini, kas jāņem līdzi, dodoties savu mazulīti sagaidīt tieši šeit. Uz visiem taviem jautājumiem atbildēs vecmāte Inese Kampusa. Nekautrējies uzdot jautājumus arī par palātiņu izmaksām, dzemdību aprīkojumu un līgumu slēgšanu ar dzemdību speciālistiem.

15:30 -16:30 - Jūrmalas slimnīcas Dzemdību nodaļa

Uzzini visu par mājdzemdību iespējām Jūrmalas dzemdību nodaļā, jo te patiešām iespējamas arī tādas. Gatavo jautājumus, iepazīsti dzemdību iespējas, vaicājot visu Jūrmalas dzemdību nodaļas vecmātei Jolantai Bārbalei - Mālniecei.

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAS APMEKLĒJUMAM ŠEIT>>

Kad notiks?

21. oktobrī plkst. 12.00-16.30

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 20

Māmiņu Klubs