Nāc uz Grūtnieču dienu 24.maijā: TRĪS lekcijas vienā dienā par vienas lekcijas cenu

Nāc uz Grūtnieču dienu 24.maijā: TRĪS lekcijas vienā dienā par vienas lekcijas cenu

22. May 2018, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Grūtnieču diena 24.maijā plānota ar saturīgu un izsmeļošu programmu, gan palīdzot rast atbildes uz psiholoģiska rakstura jautājumiem, gan praktiski darboties un iemēģinot roku ādas stāvokļa uzlabošanā.

Grūtnieču dienas programma

10.00-11.00 Mazuļa pūriņš

Gatavojoties bērniņa piedzimšanai, katra topošā māmiņa sastāda nepieciešamo lietu sarakstu vai vadās pēc gatava sarakstiņa. Tomēr tā kā bērnu preču veikalu plaukti ir pilni dažādām lietām, bieži gadās iegādāties tās preces, kas tā arī netiek izmantotas. Grūtnieču dienās viena no populārākajām lekcijām ir par mazuļa pūriņa izveidi, kur ārste Irēna Putniņa dalās ieteikumos, praktiskās niansēs, kam būtu jāpievērš uzmanība, sarūpējot pūriņu gaidāmajam mazulim, un kādas preces var atstāt veikalu plauktos.

11.15- 12.15 Ādas kopšana grūtniecības laikā

Grūtniecība ir skaistākais laiks ikvienas sievietes dzīvē, tomēr tas nes līdzi arī bažas – kā saglabāt skaistu ādu arī pēc grūtniecības. Grūtniecības laikā mūsu ķermenis ievērojami mainās, jo bērniņš aug un līdzās tam aug arī mūsu punča apkārtmēri. Tā kā tas viss notiek ļoti strauji, mūsu ādai tas ir nopietns pārbaudījums un bieži vien rodas dažādas problēmas. Kā pareizi kopt ādu grūtniecības laikā. Kosmētiķe Iveta Liberta grūtnieču dienā dalīsies ieteikumos un praktiski parādīs, kā maksimāli saglabāt elastīgu ādu gaidību laikā. 

12.30-13.30

Bērna ienākšana ģimenē vienmēr nozīmē pārmaiņas, pat tad, ja tas jau ir otrais, trešais, ceturtais vai piektais bērniņš.  Šis skaistais notikums nes pārmaiņas gan katrā no vecākiem individuāli, gan arī pāra attiecībām. Gaidīšanas un pārmaiņu laikā ir iespējams izmantot indivuduālo vai pāru koučingu, lai atrastu atbildes uz sev būtiskiem jautājumiem un risinājumiem, lai apdomātu, kādi vecāki mēs katrs un abi kopā vēlamies būt, un kas tieši mums ir būtiski šajā jaunajā dzīves posmā. Personīgās izaugsmes koučs Kristīne Kreile Grūtnieču dienā rar topošajām māmiņām pārrunās tādas būtiskas tēmas, kā atrasts resursus būt labām mammām, kā arī kā mērķu izvirzīšana var palīdzēt pāra attiecību uzlabošanā. Lai arī kā mēs censtos bērnos “ieaudzināt pareizās vērtības”, viņi mācīsies no savu vecāku ikdienas un savstarpējo attiecību piemēra. Tādēļ, iespējams, vēl būtiskāk par to, kādā gultiņā bērns gulēs, kādos ratiņos dosies pastaigā vai kuru dārziņu apmeklēs, ir jautājums, kādu piemēru es vai mēs kā vecāki rādam? Piepildīti un laimīgi vecāki ir laimīgas ģimenes priekšnoteikums! 

Kad notiks?

24. maijā  plkst. 10.00-13.30

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 25, iekļauts arī kafija, tēja, ūdens un gardas uzkodas otrajās brokastīs

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAS PASĀKUMAM ŠEIT->>>