Tautas metodes

03. Jun 2014, 13:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas man ārste saka, ka man esot augsts asins spiediens un svars arī esot pa daudz, kā arī paaugstināts testosterona līmenis, ka esot labāk mazo piedzemdēt ātrāk bet ķeizaru neizraksta, kā tas ir piedzemdēt ātrāk vaitad tā var pavēlēt? 

Esmu dzirdējusi pa tautas metodēm ka seks paātrinot dzemdības bet vai tā ir?

Kā arī dažas meitenes teica ka vis labāk palīdzot 

Rīcineļļa + šnabis+kanēlis+piens. Nezinu vienīgi kādās devās tas vis jāsajauc kopā un kā garšos un vai neizraisīs sliktu dūšu. Bet teica ka vienai uzreiz pēc 2 h sākušās dzemdības otrai 12h. Kā ir padalaties lūdzu pieredzē. 

inleila inleila 03. Jun 2014, 18:50

Nesen vienu tautas metodi izlasīju (austrumos populāra) nezinu gan cik patiesa...ka nedēļu pirms dzemdībām jāēd dateles un arī, kad jau sākas kontrakcijas.. ka tas palīdzot ātrāk dzemdību procesam.

DaceT DaceT 03. Jun 2014, 16:37

Pirmkārt izbrīna fakts, ka iesaka dzemdēt ātrā...Nu kā tas ir ātrāk? Nekā nevaru saprast. Un ja reiz ārstiem ir kādas šaubas, tak nozīmētu uz novērošanu un pie vajadzības stimulētu dzemdības vai veiktu ķeizaru. Bet tā vienkārši topošajai māmiņai dot šādus padomus...

Par grīdas beršanu tupus rāpus - man nepalīdzēja, es varēju trīs reizes dienā mājai visus stūrus izberzt, pārbīdīt mēbeles un vēl lāpstu paņemt un iet no dusmām dārzu rakt. Tikai vai tā nekā. Tā ka mana ticība tautas metodēm ir gaužām maza. Nu vēl jau vecmāte ieteica tādu mežonīgāku TO 😃

čabule čabule 03. Jun 2014, 14:15

patiesībā jau nav tādas metodes, katram bērnam savs laiks.. pats izlems, kad piedzimt..
Iesaku ieiet siltā vannā ar glāzi vīna, pēc tam pamīlēties- tas palīdz atslābināties un tad jau var būt arī viss notiks.. nekādus kokteiļus gan nejauc..