Studenti dzemdībās. Kāda ir Jūsu pieredze?

05. Jun 2014, 17:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kāda ir Jūsu pieredze?

Vai dzemdību brīdī/dienā ar jums kopā bija studenti/a/e?

Ka jūs vērtējat- vai tas bija apgrūtinājums? Vai viņi palīdzēja?

18. Jun 2014, 20:24 mazulitis5

Ļoti gribētu piezīmēt un uzsvērt,ka dzemdībās nav medmāsu. Ļoti bieži tiek jaukts.Dzemdības pieņem vecmātes. Vienīgā medmāsa- tā ir bērnu māsa.

zuziite87 zuziite87 06. Jun 2014, 10:57

Kad iegūlos slimnīcā uz novērošanu,ar mani gandrīz visu laiku bija studenti. Vienbrīd tas kaitināja ,ka visu laiku gandrīz ir blakām,bet,tas tak ir viņu darbs,un,ja.tiešām palīdzēja. Vinas aprunājās ar mani,sniedza padomus.
Studente piedalijās arī dzemdībās... tas bija arī liels atbalsts man...

meitene* meitene* 05. Jun 2014, 21:07

Man blakus bija jauka meitene kura mācījās par vecmāti .. Lika uz tonīšiem un atnesa, padeva visu .. Gāja saukt īsto vecmāti .. Un no sākuma līdz galam kko palīdzēja, runājās .. Par cik man bija blakus mazās tētis - tad saprata arī to un izgāja lai mūs atstātu divatā .. un ik pa brīdim ienāca apjautāties ..
Bet jau gandrīz pie finiša - atvērās durvis un kāda ārste gribēja iesūtīt veselu grupu studentu .. - Tos gan draugs iztrieca arā ar skaļu NĒ .. un arī vecmāte teica, ka jau ir par šauru un skatītājus vairs nevajag .. 😀

05. Jun 2014, 18:23 Kaameniite

Jā, bet piemēram dzemdību namā ieejot, tiek parakstīti dokumenti,kur skaidri rakstīts,ka dz n ir arī mācību iestāde. nezinu kā ir citur.