Slingot vai neslingot?

Slingot vai neslingot?

05. Sep 2016, 14:13 FejuFeja FejuFeja

Kad manam dēlēnam apritēja jau aptuveni 6 mēneši, biju atklausījusies, kā citas mammas slavē slingošanu. Toreiz sapratu, ka 6 mēnešos pievērsties kam tādam, atvēlēt tam naudu, ja nezini, cik ilgu laiku vēl slingu lietosi, ir par vēlu. Tāpēc nolēmu, ka ar nākamo bērniņu gan pamēģināšu slingošanu, jo mazais tuvāk sirsniņai, mammai brīvākas rokas un vispār – ir daudzkārt vieglāk iziet laukā, padarboties pa māju, ja mazais grib atrasties uz rokām.

Tāpēc tagad, kad rit jau sestais mēnesis, un sāku prātot par nepieciešamo lietu sagādāšanas mazajam, sāku piedomāt par slingu. Būtu forši, bet vai man tiešām to vajag? Un brīdī, kad izlemju, ka vajag, apjūku to plašajā piedāvājumā – nepietiek jau, ka tos piedāvā neskaitāmas firmas, vēl nepieciešams izvēlēties starp īsajiem, šaļļu, riņķu un visādiem citiem slingiem. Nu, sakiet, kā gan lai tik plašā piedāvājumā neapjūk?

Vakar, atlaidusies gultā, lai atgūtu spēkus, nolēmu ielūkoties manislingi.lv, lai taptu nedaudz gudrāka. Bet, atzīšos, tā arī pareizo ceļu slingu pasaulē nespēju atrast. Pāri visam vēl neskaitāmie viedokļi, kur viena puse saka, ka nepieciešams gādāt jaunu slingu, bet otri apgalvo, ka lietots ir daudzkārt ērtāks, audums jau kļuvis maigāks utt.

Tad nu, apjukusi no visas plašās informācijas, vēršos pie jums, foršās mammas.

Vai jūs savu mazuli nēsājāt slingā? Ja jā, kāpēc nosliecāties tam par labu? Un, kas pats būtiskākais, – kā sapratāt, kurš no plašā slingu klāsta ir jūsējais?

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 05. Sep 2016, 20:34

Es darīju līdzīgi kā princesemince- kad bēbītis bija mazāks, sēju slingā, bet pēc 9 mēnešu vecuma liku ergosomā,jo tajā varēju nēsāt ne tikai es, bet arī vīrs vai pat meita!

Šajā piedāvājumā tiešām var apjukt.Es iesaku sazināties ar Aiju no http://aijasprakse.lv/ vai Evitu http://www.manislingi.lv/ viņas varēs izstāsīt par visiem slingiem un noteikti atradīsi sev sirdij tuvāko!

05. Sep 2016, 18:29

Slingu lietoju brïžos,kad neizdevīgi iet ar ratiem. Vienu reizi biju b.d.pasākumā,otru-kafejnìcā. Pārsvarā neesmu aktìva slingotāja,lai gan slingot patìk. Tas,vai tas patiks tev un mazulim,jāpamēģina pašai. Ideāli,ja vari no kādas draudzenes aizņemties un izmēģināt 😀

princesemince princesemince 05. Sep 2016, 17:21

Pirmos mēnešus nēsāju slingā pārsvarā mājās, lai apdarītu mājas soli, bet no 8 mēnešiem ergonomiskajā somā, jo tā ātrāk uzliekama.