Skauģu horoskops. Uzmanies, ja ģimenes draugi dzimuši šajās zodiaka zīmēs!

Skauģu horoskops. Uzmanies, ja ģimenes draugi dzimuši šajās zodiaka zīmēs!

18. Jun 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Foto – Pixabay.com

Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kuras pastāvīgi apskauž citus. Viņus kaitina citu cilvēku panākumi un laime. Turklāt šī iemesla dēļ viņi var ielikt nūjas riteņos. Īpaši uzmanīgai jābūt, ja ģimenes draugiem ir kāda no šīm horoskopa zīmēm!

Zivis

Zivis nepārdzīvos, ja kādam kaut kas būs nekā viņiem pašiem. Viņi ir ļoti greizsirdīgi pret visu. Svešus panākumus uztver pārāk tuvu sirdij. Viņiem tas nozīmē sakāvi. Turklāt tie ir greizsirdīgi ne tikai uz cilvēkiem, bet arī uz lietām. Viņi nekad neatdos kaut ko savu, bet ar prieku paņems svešu īpašumu, vīru, sievu, slavu...

Vērsis

Vērši arī iekļuvuši visskaudīgāko zodiaka zīmju sarakstā. Viņiem ļoti patīk salīdzināt sevi ar citiem. Un, lai arī tas viņiem sagādā diskomfortu, viņi nespēj no tā atturēties. Dažreiz rodas iespaids, ka Vērši barojas ar negatīvu enerģiju.

Dvīņi

Dvīņi ir atkarīgi no apkārtējo viedokļa. Un, ja sāksi viņus ar kādu salīdzināt, šai zodiaka zīmei tas būs sitiens zem jostasvietas. Viņi ir ļoti greizsirdīgi uz citu cilvēku sociālo statusu. Viņi apskauž arī apkārtējo materiālos panākumus.

LASI ARĪ ŠO HOROSKOPU – KURAS ZODIAKA ZĪMES VISVAIRĀK ATBALSTA SAVĒJOS?