SPECIĀLIZLAIDUMS "9 mēneši" ŠEIT>>

31. Jul 2016, 08:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara ir īsts gaidību laiks! Ar ko mums visbiežāk saistās vārdu salikums “9 mēneši”? Pareizi, ar bērniņa gaidībām. Ja mēs salīdzinām 9 mēnešus ar savas dzīves ilgumu, tad, protams, tas ir pavisam neilgs laika periods, tomēr, ja mēs runājam par grūtniecību, tad 9 mēnešu laikā mēs nereti piedzīvojam tik spilgtas emocijas un notikumus, ka šķiet, vesela dzīve ir izdzīvota. Tas ir īpašs laiks, kuru pavada gan prieks, gan arī uztraukums un tomēr tie ir 9 mēneši laimes, jo mēs gaidām pasaulē ierodamies mazulīti.

Vai Jūs atceraties savas sajūtas, kad uzzinājāt – mums būs bērniņš!?

Skatieties īpašo gaidību speciālizlaidumu un uzziniet, ar kādām sajūtām gaidības pagāja Māmiņu Kluba vecākiem, kas piedalījās speciālizlaiduma tapšanā.

Kā liecina Māmiņu kluba aptauja –māmiņu sajūtas, kad tiek atklāts šis lielais noslēpums – mums būs bērniņš, ir visdažādākās – no sajūsmas līdz uztraukumam.

Tāpat kopā piedzīvosim emociju vētras, meklējot atbildes uz jautājumiem par grūtnieču toksikozi.

Uzzināsim arī par grūtniecības laikā veicamām analīzēm un tiksimies ar vecmātēm!

Kad topošās māmiņas ir veiksmīgi pārdzīvojušas grūtnieču toksikozi, visbiežāk uzlabojas arī apetīte. Noteikti apgalvojums “ēst par diviem” ir zināms teju katrai, tomēr nāksies vien atzīt, ka tas ir mīts un mums nekādā gadījumā nevajadzētu ēst par diviem!

Šajā Māmiņu kluba speciālizlaidumā mēs esam iepazinuši trīs dažādas topošās māmiņas trījos dažados grūtniecības posmos. Mēs vēlējāmies parādīt, ka neskatoties uz to, ka vārda “grūtniecība” pamatā ir vārds “grūti”, gaidību laiks noteikti var būt viegls, aktīvs un priecīgs. Šie mēneši patiesi var būt laimīgs laiks mūsu dzīvē, ko mēs arī novēlam visām topošajām māmiņām un arī tētiem!

Uz tikšanos svētdienā Tv3 plkst.8:55 raidījumā Māmiņu Klubs!

Māmiņu Klubs