Saulstariņ, mamma un tētis Tevi gaida!

Saulstariņ, mamma un tētis Tevi gaida!

18. Jun 2014, 23:39 GG1991 GG1991

Vakars vēls... Vīrs jau sen aizmidzis, jo šodien bija pēdējā diena pirms divu nedēļu atvaļinājuma, darba bijis daudz, lai varētu mierīgu sirdi aiziet tik ilgā atvaļinājumā... Bet es esmu bez miega, lai gan pati gultā, austiņās skan A. Kiviča dziesma - "Tas nekad nepāries" un es turpinu gaidīt... - mūsu pelēnu. :)

Ginekoloģes noteiktais 16/17. jūnījs nu ir garām, mūsu satikšanās datums.. Bijām vakardien pie vecmātes Astrīdas Milleres, kas būs kopā ar mums satikšanās brīdī, pārbaudīja mani un teica, ka mazais ir pilnā gatavībā šo trīs dienu laikā startēt laukā no punča, tikai jāgaida, kura diena tiks izvēlēta par dzimšanas dienu.. :) 

Tiešām nezinu, cik labi tas ir, bet iekšēji ir tāds miers, nu tāāāāds miers un ja arī pēc minūtēm piecām noietu ūdeņi, es no priekiem nezinātu, kur likties! Gribās ātrāk purināt vīru no priekiem, sēsties mašīnā un doties uz "Harmoniju", jo ļoti gribu satikt mūsu mazuli.. Es, protams, saprotu, ka kontrakcijas un dzemdības nebūs laimes karuselis... :) 

Un, ja tā godīgi ir mazliet skumji, ka nejutīšu vairs tauriņus un pastiprākas dunkas vēderā.. Bet drīz būs pavisam citas lietas par ko priecāties.. :) Par pirmo raudienu, par pirmo smaidu, pirmajiem nedarbiem un pirmo liecību...

Mīlam Tevi - ļoti. Un ceram uz drīzu tikšanos... :)

DaceT DaceT 19. Jun 2014, 14:13

Arī es sēžu un gaidu, kad nu mazais izdomās pieteikties, mums noliktais dzemdību datums 25. jūnijs. Es vīram ik pa laiciņa nosmejos, ka būs mums Jāņu bērns un dabūsim vien saukt par Līgu vai Jāni uz ko saņemu "baltu aci" un jautājumu vai man viss kārtībā 😃

Ir uztraukums par dzemdību norisi, jo pirmais bija ķeizars, bet viss taču būs labi!

Lai jums prieka, laimes un mīlestības pilna pirmā tikšanās!!!😍

Ilvija82 Ilvija82 19. Jun 2014, 12:58

Tie neapzinātie smaidiņi ir vienkārši SUPER! 😀