saslimts grūtniecības laikā!!!

25. Nov 2016, 18:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas,esmu 30.grūtniecības nedēļā un jau 2.nedēļas mokos ar briesmīgu klepu,esmu izmeiğinājusi visu kad ir atļauts grūtniecēm,dzeru arī tēju bronhiem kas jau arī šķiet nepalīdz:-( un nu otradienas vakarā palika vel sliktāk grūti elpot,baidos kad mazulis nejūtās labi:-( ejot pie ģimenes dakteres neko jaunu nepateica kā tikai dzert tēju bet ko lai dzeru ja arī tēja vairs nelīdz klepoju līdz besamaņai pa naktīm neguļu,jo nevaru paelpot pie ginakoloğes 1.decembrī tikai pieraksts. Varbūt varat ieteikt kautko kas iespējams var palīdzēt varbūt kādai tā jau it bijis un kādas tam sekas izspalika ar gaidāmo mazuli,vai antibjotikas dzērāt vai ko citu kas palīdz:-( šķiet mazulis puncī vispār neguļ,jo es visu laiku klepoju ir pat tik traki kad eju vemti no tā visa. Ja varat iesakiet ko lūdzu!!!!

mamma88 mamma88 26. Nov 2016, 11:15 IngaDūšele

Zinu,ka Rigas dzemdibu nama var aiziet uz toniem.Laikam lidz pl.15.00 vareja.Nezinu vai tas maksaja vai bija pa velti

25. Nov 2016, 21:34

Varbūt kāda zin vai ir iespēja arī sesdienas Stradiņos iebraukt paklausīties bērna sirds toņus vai viss ar mazo kārtībā?

25. Nov 2016, 20:41

Paldies jums,man ir omnar aparāts pirku prekš savas meitiņas,varbūt tiešām man ehilācijas palīdzētu,nezinu tiešām nezinu. Ir grūti mājās 4.bērni kuri prasa manu uzmanību un mīlestību puncī velviens par ko jādomā un vel šis klepus kas vispār mani isit no sliedēm,grūti,neesu šitā slimojusi es vispār neslimoju:-) Kā mans vīriņš saka mamma varone arī noguļās,un laiks palutināt mammu:-) pie enhilācijām ganjau tikšu tikai pirmdien ja ğimenes daktere izrakstīs jo tās cik aceros ir recepšu zāles.

mamma88 mamma88 25. Nov 2016, 19:30

Varetu natrija hlorida inhalacijas,bet tad ar inhalators vajadzigs,un nacl aptiekas uz receptws pardod.

mamma88 mamma88 25. Nov 2016, 19:28

Antibiotikas ir dzertas gr.laika,bet ne del klepus. Domaju,ka lierderigak ir izveseloties neka to visu bezjwga ielaist. Varbut deretu aiziet pie cita arsta.

25. Nov 2016, 19:04

Ja ar naudiņām nav spiedoši, ieteiktu aiziet pie kāda cita ginekologa vai vecmātes. Maksas vizīte privātā klīnikā varētu būt iespējama arī brīvdienā. Var arī zvanīt vai rakstīt vecmātēm (manējā ir sazvanāma jebkurā dienā un diennakts laikā).
Var vēl mēģināt (ja mājās ir) sataisīt dzērveņu, brūkleņu, smiltērkšķu un medus sablenderējumu, kam pieliet karstu ūdeni. Man tas ir palīdzējis, bet parasti ko tādu taisu pie pirmajām saaukstēšanās pazīmēm. Nezinu kā tas darbojās pēc laika.
Lai drusku mierinātu, trešajā trimestrī zāles var lietot drošāk nekā pirmajā (taču, neatkarīgi no tā, kurš trimestris, jāizvēlās tādi medikamenti, kas ir savienojami ar grūtniecību vai kuru lietošanā esošais ieguvums atsver riskus).